Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II OC v předprodeji

20.1.2011, Jan Malý, aktualita
MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II OC v předprodeji
Do zahájení prodejů karet GeForce GTX 560 zbývá téměř ještě týden a svět už zná finální specifikace a fotografie rovnou dvou modelů dosud nevydaných karet. Před několika dny jste se mohli dočíst o kartě z dílen společnosti Gigabyte, dnes...
Do zahájení prodejů karet GeForce GTX 560 zbývá téměř ještě týden a svět už zná finální specifikace a fotografie rovnou dvou modelů dosud nevydaných karet. Před několika dny jste se mohli dočíst o kartě z dílen společnosti Gigabyte, dnes se podívám na GTX 560 od MSI. N560GTX-Ti Twin Frozr II OC nám byla představena podobně jako karta od Gigabyte, byla o několik dní dříve zařazena do nabídky internetového obchodu. Tentokrát ji nabízel německý prodejce v předprodeji.



GTX 560 Ti od MSI založená na inovovaném čipu GF114 je vybavena nereferenčním chladičem Twin Frozr II s pěti heatpipe a dvěma 80mm PWM ventilátory, a je osazena kvalitními tzv. Military Class komponenty. Karta má 384 CUDA procesorů a 256bitovou paměťovou sběrnici. Oproti základní GTX 560 má model od MSI lehce zvednuté takty. Grafické jádro je taktováno na 880 MHz, shadery pracují na 1760 MHz a paměť typu GDDR5 o kapacitě 1 GB běží na frekvenci 4200 MHz. N560GTX-Ti Twin Frozr II OC je vybavena dvěma DVI konektory a jedním mini HDMI výstupem.



Než byla karta stažena z nabídky, prodávala se za €280 (6700,- Kč). 21. ledna, v den zahájení prodeje, nebude zřejmě cena jiná.

Zdroj: TCM
Doporučujeme náš velký přehled desktopových grafických čipů.