Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI představuje nové série notebooků

7.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
MSI představuje nové série notebooků
Společnost MSI nedávno představila nové série notebooků založených a určených pro jiný segment trhu. Jedná se o série nesoucí názvy Gaming Series, Professional Series, Value Series, Entertainment Series, Crystal Collection a YA Edition....
Společnost MSI nedávno představila nové série notebooků založených a určených pro jiný segment trhu. Jedná se o série nesoucí názvy Gaming Series, Professional Series, Value Series, Entertainment Series, Crystal Collection a YA Edition. Mezi novými notebooky by si tak měl dle společnosti najít vhodný model naprosto každý. Škála úhlopříček je 12,1“, 13,3“, 14,1“, 15,4“ a 17“ a pokryjí platformy AMD i Intel. Prvně jmenovaná herní série nabídne například model MSI GX600 s možností bezpečného taktování a také výkonnou grafickou kartou, procesorem, High-Definition multimédii, webovou kamerou, HDMI výstupem a dostupností stanovenou na půlku tohoto měsíce. Série pro profesionály obsahuje například model PR600, který jsme Vám přibližovali tento týden a dále například model PR200.



U této série se klade důraz na bezpečnost, tak jsou obsaženy prvky jako snímač otisků prstů či TPM. Crystal Colection pak nese na krytu několik broušených kamenů, což notebookům přidávává především na kráse po vzhledové stránce. Série určená na zábavu nesoucí název Entertainment Serie nese nejnovější video grafické karty, kvalitní vybavení po zvukové stránce, Bluetooth, webovou kameru a podobné funkce pro plné vychutnání filmů ve vysoké kvalitě, hudby a hraní her. Value série pak má nabízet především výborný poměr výkon/cena a přitom se má jednat o stylové, kvalitní notebooky nesoucí nové technologie. MSI YA Edition pak představuje sérii notebooků, kde zkratka „YA“ znamená slova Young Adult. Určena je tedy pro mladé a má majitele odlišit od davů, kdy nabízí neobvyklý design a vzhled. Veškeré zmíněné modely se objeví ve velice blízké době.

Zdroj: MSI