Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI připravilo základní desku pro AMD Trinity

5.6.2012, Jan Vítek, aktualita
MSI připravilo základní desku pro AMD Trinity
Společnost MSI si připravila novou základní desku A85XA-G65, kterou představila na letošním Computexu, jenž právě začal. Jedná se o nový model určený pro APU AMD Trinity. Ty budou, jak již dobře víme, prodávány v pouzdře FM2 a po modelu...
Společnost MSI si připravila novou základní desku A85XA-G65, kterou představila na letošním Computexu, jenž právě začal. Jedná se o nový model určený pro APU AMD Trinity. Ty budou, jak již dobře víme, prodávány v pouzdře FM2 a po modelu od firmy ECS se tak jedná o další desku svého druhu, kterou představujeme. Další modely od jiných výrobců samozřejmě budou následovat.





MSI pro A85XA-G65 vybralo komponenty Military Class III a zapojená APU hodlá napájet osmifázově. Deska dále nabídne čtyři sloty pro paměti DDR3 DIMM ve dvoukanálových zapojení, a to s frekvencí až 1866 MHz. Dále tu jsou dva sloty PCI Express 2.0 x16 (oba zapojené pracují v režimu x8 / x8). Sloty také podporují AMD CrossFire, ale i NVIDIA SLI. Další karty můžeme zasunout do tří PCI Express x1 a dvou PCI.

Dále nám tato deska nabídne dokonce osm portů SATA 6 Gbps ovládaných čopem A85 FCH, ovšem žádný eSATA. Obrazové výstupy zahrnují DVI, D-Sub, HDMI i DisplayPort a pak tu jsou čtyři USB 3.0, Gb Ethernet, 8+2kanálové HD audio a také možnosti pro přetaktování (OC Genie, ClickBIOS II UEFI BIOS).

A85XA-G65 bude mezi prvními deskami s FM2 od firmy MSI, které ještě v tomto kvartálu přijdou na trh.

Zdroj: techPowerUp