Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
2.10.2002, Jana Faitová, článek
Již čtvrté kolo megasoutěže Expertiáda 2002 skončilo. A kdo že je ten největší expert? Kdo zodpověděl nejvíce otázek správně? Čtěte...
Jerry | 3.10.200223:11

Tak tohle doopravdy nechapu. Jaky je duvod toho, ze si nekdo nemuze zpetne, samozrejme mimo soutez, proverit sve znalosti. Navic by po kazdem skoncenem kole bylo dobre vypsat spravne odpovedi. Pak by se soutezici mohli sami presvedcit, kde udelali chybu a kde maji mezery. Vas pristup je divny.

Odpovědět0  0
Jerry | 2.10.200223:28

Hodte mi na mailto:lord.jerry@atlas.cz nekdo pls link ny tu soutez, abych se mohl otestovat. :) Diky.

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 3.10.20028:37

Otázky nenajdete, musíte se podívat v průběhu soutěže na SHW a potom odpovídat. Není možné odpovídat zpětně. Určitě zase bude brzy nějaká soutěž...

Odpovědět0  0
Konecne | 2.10.200216:15

Konecne je ten [censored] pop-up v [censored]. Doufam ze uz dlouho zadna [censored] soutez nebude.... :-((((((((((


- - - Příspěvek byl redakcí upraven pro použití vulgárních výrazů. - - -

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 2.10.200216:38

Sponzory musíte chápat, přece jenom nám ceny do soutěže nedávají ne tak... Jinak co se týká víkendu, pak to již bylo vysvětlováno mnohokráte.

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 2.10.200216:45

Vážený pane, nejen, že jste sprostý jako kanál, ale mimo to jste i značně nedůsledný. Stačí zaškrtnout jednu malou drobnou volnu v nastavení vašeho profilu a máte konec soutěží. Jenomže to raději vychrlíte několik sprosťáren na naši adresu co.

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 2.10.200216:47

Pravděpodobně to tak zavedeme od nového roku. Nechceme měnit pravidla uprostřed soutěží, které byly ohlášeny až do konce orku.

Odpovědět0  0
Jenicek | 3.10.20028:29

Pane Mrazku, mohl byste pro mne, prosim, zopakovat, proc soutez probiha i o vikendu, nejak jsem prehledl, kde se o tom pise.
Dekuji
JZ

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 3.10.20028:43

Už jsem to opakovaně vysvětloval ve fórech. Co do možnosti výhry je potřeba odpovědět na 50% otázek správně a postupujete do slosování - víkendy vás tedy nijak neovlivní, pokud odpovídáte správně přes týden.

Stran probíhání soutěží i o víkendu je důvod vcelku jasný, je to soutěž pro naše pravidelné čtenáře, tedy i pro ty, kteří nás čtou o víkendu. Je to také motivace pro ty ne zrovna pravidelné, aby se stali pravidelnými. Pokud se chcete zařadit mezi nejlepší bude to prostě trošku náročnější, třeba zrovna na zapnutí počítače i přes víkend :-)

Odpovědět0  0
Jenicek | 3.10.200214:32

Vzhledem k tomu, že čtu SHW každý všední den, považoval jsem se až do teď za pravidelného čtenáře, ale když si pane Mrázku myslíte... Vy asi taháte s sebou počítač všude, že? Taháte ho s sebou i když jedete na víkend třeba do přírody? Nebo bez něj nemůžete vydržet ani chvíli a proto raději nikam nejezdíte?
Mé předchozí otázky prosím neberte vážně, ale prosím Vás, když už reagujete na mé příspěvky, rozmýšlejte si, prosím, lépe své odpovědi. Přece nemá expertiáda, kterou považuji jako zatím zajímavou soutěž, nic společného s plánováním mého volného času.
Já mám spíš dojem, že se jedná o nějaký nedořešený problém vašeho redakčního systému. Také mi stále nikdo neodpověděl, kolik už mám vlastně celkem bodů.
JZ

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 3.10.200214:49

Zdravím

1/ Jediný problém našeho redakčního systému stran soutěží je ten, že není možné, aby si účastníci on-line zjišťovali stav bodů (bohužel). Sám doufám, že to bude brzy opraveno...

2/ Co se otázek týká, pak je možné je dávat na libovolné dny. V současnosti je dáváme 7 dní v týdnu. Jak jsem zde již psal, soutěže byly anoncované do konce roku s tím, že potom vyhlásíme nejlepší experty. Do konce roku také poběží 7 dní v týdnu, nebudeme měnit již anoncovaná pravidla. Máte však mé slovo, že od nového roku, budou anketní otázky pouze v pracovní dny (nejste sám, kdo kritizuje víkendové otázky a tak to berte jako reakci na kritiku čtenářů - vnímáme totiž vaše připomínky i když se mnoho lidí ve fórech snaží prezentovat opak).

3/ Ano nosím sebou velice často notebook a PDA takřka všude. Vyjímkou je jízda na kole, přece jenom notebook je moc velký a Visor není stavěný na mé časté pády z kola. Jinak sebou mám vždy minimálně PDA. Vyjímkou je pak dovolená, kam ze zásady neberu ani jedno ani druhé. Připadá vám na tom snad něco divného ?

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 3.10.200214:54

P.S: stran bodů, vám zcela jistě odpoví kolegyně až se vrátí do práce po nemoci. Expertiáda je takříkajíc její dítě a stará se o ni (včetně vyhodnocení) ona.

Odpovědět0  0
Jenicek | 3.10.200215:11

Rozhodně na tom není nic divného, že máte svůj HW stále při sobě a na dovolenou jej odložíte. Já osobně nedisponuji snadno movitým HW, což ale nijak neovlivňuje mou "expertnost" v soutěži.
Kažodpádně víkendy rád trávím bez počítače, kterého si užiju přes týden dost a dost, ale to je pro soutěž můj osobní hendikep s nímž se do konce roku musím smířit :).
Děkuji Vám za odpovědi,
JZ

Odpovědět0  0
Jenicek | 2.10.200213:31

Zatim mi nikdo nedokazal odpovedet, kolik vlastne mam uz celkem bodu, i kdyz jsem zatim zadnou odpoved nemel spatne. Pouze jsem nekdy vynechal vikend, kdyz jsem ho nechtel travit doma u pocitace, coz je jedna zasadni vec, ktera mi na teto soutezi vadi. Dale mi vadi otazky typu "Od jake ceny si firma ... neuctuje postovne a balne?" Chapu, ze sponzor je sponzor, ale to nema se znalostmi vubec nic spolecneho.

Odpovědět0  0
Dodo | 2.10.20029:32

Expertom srdecne blahozelam :)
Ostatnym: nesmutte dostudujete a budete najlepsi :)
Organizatorom: Dajte sancu aj ostatnym a nedavajte otazky aj cez vikend, iba cez pracovne dni !!!!

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.