Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NETGEAR nabízí řešení pro rozšíření sítí

29.8.2008, Marek Štelčík, aktualita
NETGEAR nabízí řešení pro rozšíření sítí
NETGEAR, známý dodavatel síťových řešení, dnes ohlásil uvedení sady pro upgrade Wireless-N (WNEB3100), řešení ve stylu Plug-and-Play, které usnadňuje uživatelům možnost rozšíření stávající sítě o 5GHz standard Wireless-N. Novinka také umožní...
NETGEAR, známý dodavatel síťových řešení, dnes ohlásil uvedení sady pro upgrade Wireless-N (WNEB3100), řešení ve stylu Plug-and-Play, které usnadňuje uživatelům možnost rozšíření stávající sítě o 5GHz standard Wireless-N. Novinka také umožní využívat dvoupásmového Wireless-N adaptéru pro dosažení vyšší rychlosti a spolehlivějšího připojení. Sada pro upgrade Wireless-N, tak obsahuje 5GHz přístupový bod NETGEAR Wireless-N HD (WNHDE111) a dvoupásmový Wireless-N adaptér RangeMaxT (WNDA3100). Zařízení WNHDE111 stačí jednoduše zapojit do existujícího směrovače nebo brány (směrovače s integrovaným modemem).



Sada pro upgrade Wireless-N je vybavena standardizovaným zabezpečením WPS (Wi-Fi protected setup), obsahuje předem nakonfigurované zabezpečení, využívá funkce NETGEAR "Push ‘N’ Connect" a podporuje kvalitu služby (QoS). Přístupový bod/most Wireless-N HD 5 GHz (WNHDE111) obsahuje šest inteligentních metamateriálových antén pro optimalizaci dosahu a připojení ke směrovači nebo bráně. Dvoupásmový RangeMax Wireless-N USB 2.0 adaptér (WNDA3100) umožňuje majitelům notebooků nebo stolních počítačů rozšířit tyto přístroje o dvoupásmovou technologii Wireless-N. Adaptér WNDA3100 je zpětně kompatibilní se staršími zařízeními standardu 802.11g. Předpokládaná doporučená maloobchodní cena by neměla přesáhnout částku 2 990 Kč bez DPH. V obchodech se s novinkou máme setkat v září.

Zdroj: TZ Netgear