Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NETGEAR přichází s plně vybaveným inteligentním bezdrátovým přepínačem ProSafe Smart Wireless Switch

26.9.2007, Jan Vítek, aktualita
NETGEAR přichází s plně vybaveným inteligentním bezdrátovým přepínačem ProSafe Smart Wireless Switch
Nové zařízení společnosti NETGEAR je určeno pro malé a střední firmy, kterým nabídne funkce centralizovaného monitorování, správy, zabezpečení, plánování pokrytí a řízení bezdrátových sítí. ProSafe Smart Wireless Switch (označení WFS709TP)...
Nové zařízení společnosti NETGEAR je určeno pro malé a střední firmy, kterým nabídne funkce centralizovaného monitorování, správy, zabezpečení, plánování pokrytí a řízení bezdrátových sítí. ProSafe Smart Wireless Switch (označení WFS709TP) tak může založit, nakonfigurovat a spravovat bezdrátovou infrastrukturu (až 48 bezdrátových přístupových bodů napříč celou bezdrátovou infrastrukturou), přičemž je kladen důraz na robustní zabezpečení, maximalizaci výkonu sítě a roamingu.


- klikněte pro zvětšení -

Zařízení má zabudovaný nástroj RF planning, jenž správci umožní zadáním parametrů budovy a pracoviště vypočíst rádiové charakteristiky a vytvořit mapy optimálního rozmístění přístupových bodu. Dále je zde technologie IntelliFi RF Management. Ta automaticky nakonfiguruje parametry rádia (výkon vysílání, kanál, vyvažování zátěže a předcházení interferencím), čímž má zajistit nepřetržité bezdrátové pokrytí. Pro bezpečnost je zde protokol RADIUS a podpora serveru AAA (založená na adresáři LDAP).

Celé řešení NETGEAR ProSafe Smart Wireless je tvořeno přepínačem ProSafe Smart Wireless Switch (WFS709TP) a bezdrátovými přístupovými body NETGEAR ProSafe 802.11g Light Wireless Access Point (WGL102) a NETGEAR ProSafe Dual Band Light Wireless Access Point (WAGL102). Switch WFS709TP obsahuje osm 10/100 Ethernet portů (podpora POE napájení) a pro další konektivitu je zde jeden 10/100/1000 uplink port. Zařízení může podpořit až 16 bezdrátových přístupových bodů a 256 uživatelů na přepínač. Další informace hledejte přímo na stránkách firmy (viz zdroj).

Zdroj: NETGEAR (CZ)