Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové herní příslušenství od Logitechu

6.8.2010, Jakub Doležal, aktualita
Nové herní příslušenství od Logitechu
Při čtení této aktuality by měli zbystřit všichni hráči počítačových her, neboť firma Logitech již brzy uvede další porci oblíbeného herního příslušenství. Těšit se můžeme na headset, myš a také klávesnici. Jeden z největších producentů...
Při čtení této aktuality by měli zbystřit všichni hráči počítačových her, neboť firma Logitech již brzy uvede další porci oblíbeného herního příslušenství. Těšit se můžeme na headset, myš a také klávesnici.



Jeden z největších producentů v oblasti PC periferií rozhodně nespí na vavřínech a představil novinky určené především pro hráče, avšak mohou je využít i běžní uživatelé. Od standardního příslušenství se tyto modely liší především programovatelnými klávesami, ale také propracovanější ergonomií, neboť pohodlí je při dlouhém hraní her základem.



V moderních online hrách se zcela jistě neobejdete bez možnosti komunikovat s kolegy. Pro tyto situace je připraven bezdrátový headset Logitech G930. Dosah od základny je přibližně 12 metrů a výdrž nepříliš vysokých 10 hodin. Pro navození prostorového zvuku je přítomna technologie Dolby surround s emulací 7.1. Výklopný mikrofon se postará o zachycení především vašeho hlasu a odstranění šumu na pozadí. Na levém náušníku lze naprogramovat tři tlačítka pro rychlý přístup k hudbě, chatu a dalším.



Pro přesnější střelbu je připravena myš Logitech G700 s laserovým senzorem o rozlišení 5700 DPI. Komunikace s počítačem probíhá také skrze bezdrátové rozhraní a v případě vybití přiložené baterie je možné myš propojit skrze USB kabel. Výdrž tohoto modelu je již mnohem vyšší, než tomu bylo u sluchátek G930. I zde je k dispozici několik programovatelných tlačítek a scrolovací kolečko s dvěma režimy otáčení.



Poslední novinkou je klávesnice Logitech G510, která se drží klasického drátového rozhraní. Kromě standardních kláves nalezneme u tohoto modelu dalších 18, kterým lze přiřadit různé funkce. Veškeré klávesy jsou samozřejmě podsvícené, což ocení především noční hráči. Lepší přehled o zdraví, či množství nábojů získáte díky LCD panelu umístěném ve vrcholu klávesnice.


Nové herní příslušenství dorazí na trh na přelomu tohoto a příštího měsíce. Sluchátka Logitech 930 jsou již zalistována v několika českých obchodech za 4300 Kč. Bezdrátová myš G700 vyjde zájemce na 2600 Kč a stejnou cenu má i klávesnice Logitech G510.

Zdroj: TCM, SlashGear