Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinka SHW: informativní sdělení redakci

2.6.2006, Karel Polívka, aktualita
Novinka SHW: informativní sdělení redakci
Počátkem tohoto týdne jsme na web nasadili novou funkci. Jedná se o "boxík" s textovým polem nacházejícím se v dolní části pravého sloupce, který je pojmenován jako "Informativní sdělení redakci". Jeho smysl je naznačen v další větě, která...
Počátkem tohoto týdne jsme na web nasadili novou funkci. Jedná se o "boxík" s textovým polem nacházejícím se v dolní části pravého sloupce, který je pojmenován jako "Informativní sdělení redakci".



Jeho smysl je naznačen v další větě, která je těsně nad textovým polem. Pokud jste na home-page (nebo kdekoli jinde kromě prohlížení článku), stojí zde: "Máte nějaký nápad nebo požadavek?", pokud zrovna pročítáte jakýkoli článek, stojí zde: "Máte připomínku k tomuto článku?".


Následuje tlačítko s popiskem "odeslat", po jehož stisknutí se Vámi napsaný text odešle na adresu redakce. Jedná se tedy o velice rychlou a pohodlnou formu, jak nám něco sdělit bez nutnosti spouštění e-mailového klienta - například když zaznamenáte na webu SHW nějakou chybu v zobrazování, dostanete nápad na vylepšení čehokoli na SHW a nemáte čas na psaní příspěvku na diskuzním fóru, nebo pročítáte článek a narazíte na překlep, špatný odkaz apod. Je to zkrátka nástroj pro rychlé "Informativní sdělení redakci". Neslouží (a ani sloužit nebude) pro psaní dotazů nebo požadavků na radu - od toho tu máme naše diskuzní fórum, kde je možné vést diskuze. Sice jsem měl za to, že pointa bude jasná, ale zprávy, které nám doposud z tohoto umístění přišly, byly ve většině případů žádostmi o rady.