Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinky od D-Link se představují

28.10.2009, Jan Vítek, aktualita
Novinky od D-Link se představují
Společnost D-Link souhrnně představila několik novinek, na něž se nyní zběžně podíváme. Jednak je to IP kamera s infra přísvitem pro noční snímání s označením DCS-7410. Ta je vybavena 1/3" CCD senzorem od firmy Sony, má certifikaci IP66,...
Společnost D-Link souhrnně představila několik novinek, na něž se nyní zběžně podíváme. Jednak je to IP kamera s infra přísvitem pro noční snímání s označením DCS-7410. Ta je vybavena 1/3" CCD senzorem od firmy Sony, má certifikaci IP66, takže je vodotěsná pro použití v exteriérech. Disponuje také sběrnicí RS-485 pro napojení na externí polohovací motor a napájet ji můžeme pomocí ethernetu (PoE). Koncový zákazník ji pořídí za cenu kolem 8000 Kč.



Pak je tu produkt kombinující NAS server, foto rámeček a Wireless N router, a to pod názvem DIR-685, což ale není novinka. Ten zase sbírá ocenění za design včetně známé Red Dot Design Award a naposled také Good Design Award v kategorii Sítě/Domácí počítače a periferie.



Pokračujeme s DIR-600 jako základní domácí router z řady Wireless N. Maximální teoretická propustnost je 150 Mbps a je kompatibilní s DWA-131, tedy USB klíčem. A pak se firma zmínila o nových firmware pro printserver DPR-1061, kde byla rozšířena kompatibilita s množstvím tiskáren od HP a Konica Minolta a byla také zlepšena podpora pro MAC OS. Pro NAS DNS-343 pak vyšel firmware 1.03, který přináší funkce pro odhalení zařízení v síti pomocí PNP-X a pro DAP-1160 vyšel nový firmware ve verzi 1.31, kde bylo odstraněno pár minoritních chyb.

Zdroj: TZ D-Link