Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinky u společnosti Apple pro Českou republiku

6.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
Novinky u společnosti Apple pro Českou republiku
Pobočka společnosti Apple pro Českou republiku včera prezentovala balík novinek. Například byl představen iLife '08, dosud nejvýznamnější upgrade své oceňované sady aplikací pro digitální životní styl, který obsahuje novou verzi aplikace...
Pobočka společnosti Apple pro Českou republiku včera prezentovala balík novinek. Například byl představen iLife ’08, dosud nejvýznamnější upgrade své oceňované sady aplikací pro digitální životní styl, který obsahuje novou verzi aplikace iPhoto a přepracovanou aplikaci iMovie. Aplikace iPhoto ’08 automaticky organizuje knihovny fotografií podle událostí, které umožňují uživatelům snáze spravovat rostoucí kolekce snímků. iMovie ’08 přináší zcela nový způsob rychlého vytváření filmů a jejich sdílení online. Následně pak lze jednoduše vystavovat webová alba s fotografiemi a filmy. Sada aplikací iLife ’08 je již dostupná na českém trhu za doporučenou koncovou cenu 2310 Kč včetně DPH.



Taktéž do prodeje vstupují vylepšené počítače iMac s širokoúhlámi 20” a 24” displeji v provedení kombinující hliník a sklo. Počítače jsou založeny na Intel Core 2 Duo procesorech a dodávají se s tenoučkou klávesnící. O vylepšených počítačích iMac jsme již psali zde. Cena 20“ počítače iMac nyní začíná od 37 599 Kč včetně DPH a 24“ počítač iMac si lze nyní zakoupit již od 53 399 Kč. Dále společnost Apple uvedla na český trh iWork ’08, novou verzi své sady kancelářských aplikací s novými verzemi textového editoru Pages a prezentačního programu Keynote a novým tabulkovým procesorem Numbers. Kancelářský balík iWork ’08 je k dispozici na českém trhu za doporučenou koncovou cenu 2310 Kč. Veškeré novinky je možné zakoupit v internetovém obchodě společnosti Apple.

Zdroj: Laptoplogic