Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinky z dílen společnosti Genius, aneb nové klávesnice, tablet a digitální rámeček

28.3.2008, Marek Štelčík, aktualita
Novinky z dílen společnosti Genius, aneb nové klávesnice, tablet a digitální rámeček
Společnost Genius představila několik svých zařízení, prvním z nich je klávesnice Luxemate 525, která nabídne profesionální design. Obsaženo je 26 programovatelných kláves a podporovány jsou 3 uživatelské profily. Klávesnice má pro tyto...
Společnost Genius představila několik svých zařízení, prvním z nich je klávesnice Luxemate 525, která nabídne profesionální design. Obsaženo je 26 programovatelných kláves a podporovány jsou 3 uživatelské profily. Klávesnice má pro tyto účely 64 KB paměť. Potěší také vodě odolný povrch.



Samozřejmostí u obdobných multimediálních klávesnic jsou konektory pro mikrofon a sluchátka. Dále nechybí 13 multimediálních přednastavených tlačítek. Cena je 909 Kč. Druhou klávesnicí je Genius SlimStar 335 s 15 programovatelnými a 11 multimediálními klávesami. Cena této klávesnice je 379 Kč.





Třetím v řadě je tablet G-Pen F350. Pracovní plocha má rozměry 3 x 5 palců. Dodávané bezdrátové pero má dvě tlačítka. Na okraji tabletu je 22 kláves pro ovládání operačního systému či internetu. Energii dodává AAA baterie. Společnost Genius stanovila cenu 989 Kč. V balení je i pinzetka pro výměnu hrotů pera.



Poslední novinkou je digitální rámeček nesoucí název PF 701, který nabízí 7“ TFT displej. Zobrazovat zvládá fotky i přehrávat videa (formáty JPEG a AVI). Podporovány jsou paměťové karty SD, MMC a MS, nechybí ani USB konektor. Digitální rámeček má funkce pro prezentace obrázků a podporuje hodiny, alarm a kalendář. Cena je 1970 Kč.

Zdroj: TZ Genius