Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT představuje novou skříň Tempest EVO

24.11.2009, Michal Vysušil, aktualita
NZXT představuje novou skříň Tempest EVO
Výrobce počítačových skříní, společnost NZXT, se rozhodl trochu inovovat svou sérii počítačových skříní s názvem Crafted. Prvním novým modelem je skříň s názvem Tempest EVO. Tento model ukazuje, jakým směrem se budou ubírat další skříně...
Výrobce počítačových skříní, společnost NZXT, se rozhodl trochu inovovat svou sérii počítačových skříní s názvem Crafted. Prvním novým modelem je skříň s názvem Tempest EVO. Tento model ukazuje, jakým směrem se budou ubírat další skříně tohoto výrobce.



Nyní se podíváme blíže na některé specifikace casu Tempest EVO. Jeho rozměry činí 211,5 x 521,5 x 562 mm a je zhotoven především z kovu a plastu. Hmotnost této novinky je celých 11,2 kg (tj. zhruba čtyři těžké notebooky...). Dále zde nalezneme tři pozice pro 5,25“ mechaniky (nebo šest v případě že vyjmete jeden koš na pevné disky). Na horní straně této skříně nalezneme audio, USB a eSATA porty.



Za zmínku jistě stojí předvrtané díry pro umístění vodního chlazení či kabelů od základní desky. Interiér i exteriér jsou vyvedeny v černé barvě, jak je patrno z obrázků. Skříň je připravena pro celkem šest ventilátorů. Dva 120 mm velké s modrým LED podsvícením najdeme v přední části, jeden ventilátor (120 mm) je umístěn na boku, další stejné velikosti v zadní části. Na horní straně je ventilátor o velikosti 140 mm.

Pokud si tedy hodláte postavit výkonnou sestavu a neplánujete ji příliš přenášet, může pro vás být NZXT Tempest EVO zajímavou volbou. Cena je stanovena na 99,99 USD.

Zdroj: Fudzilla