Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT předvádí počítačovou skříň ZERO 2

4.12.2008, Martin Tichovský, aktualita
NZXT předvádí počítačovou skříň ZERO 2
Od svého předchůdce se nová počítačová skříň liší jen v málo oblastech a na první pohled můžeme říci, že je to především masivnější konstrukce a vyhlazený design s jiným barevným provedením. Bohužel lze na nové počítačové skříni vidět mnoho...
Od svého předchůdce se nová počítačová skříň liší jen v málo oblastech a na první pohled můžeme říci, že je to především masivnější konstrukce a vyhlazený design s jiným barevným provedením. Bohužel lze na nové počítačové skříni vidět mnoho podobných rysů s původním NZXT ZERO a také možnosti jsou téměř shodné. Za necelých 100 amerických dolarů si můžete pořídit tento Full Tower s volitelným 500W zdrojem. Konstrukce je provedena z milimetrové ocelové slitiny a plastovou maskou na přední straně. NZXT ZERO 2 se pyšní rozměry 210,5 × 532 × 536 mm a hmotností 10,2 kg.



Ve výbavě naleznete celkem tři 120mm ventilátory, dva na zadní straně a jeden modře podsvícený na straně přední. Dále jsou zde připraveny pozice pro 80mm ventilátor v horní a dolní části. Na boční stranu pak máte možnost umístit další čtyři 120mm ventilátory, které by efektivně odváděly teplo přímo od mikroprocesoru. V oblasti volných pozic je na tom nová počítačová skříň shodně s původní verzí, respektive zde naleznete pět externích 5,25palcových pozic, dvě externí 3,5palcové pozice a celkem šest interních 3,5palcových pozic.



NZXT ZERO 2 podporuje základní desky ve formátech ATX, microATX a Baby-AT, navíc zde můžete využít sedmi slotů na zadní straně počítačové skříně pro karty do základní desky. Vrchní část skříně nabídne eSATA, 2x USB 2.0 a audio vstupy/výstupy. NZXT ZERO 2 se bude dodávat pouze v jednom černém barevném provedení.

Zdroj: Guru3D