Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

OCZ a soutěž pro nadšence a milovníky vysokého výkonu

4.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
OCZ a soutěž pro nadšence a milovníky vysokého výkonu
Společnost OCZ představuje novou soutěž o hodnotné ceny, která je zaměřená na milovníky vysokého výkonu. Hned v úvodu společnost nabádá tyto nadšence, ať ukáží svoji taktovací zručnost a vyhrají hodnotné ceny společnosti OCZ v soutěži nesoucí...
Společnost OCZ představuje novou soutěž o hodnotné ceny, která je zaměřená na milovníky vysokého výkonu. Hned v úvodu společnost nabádá tyto nadšence, ať ukáží svoji taktovací zručnost a vyhrají hodnotné ceny společnosti OCZ v soutěži nesoucí název OCZ Benchmark Competition. Naprosté většině, tak už musí být alespoň trochu jasné, o co v soutěži půjde.

Nyní začíná druhá fáze trvající do konce měsíce května, která přinese vítěze v 5 kategoriích (kategorie dle platformy a frekvence CPU). Zjednodušeně řečeno jde o to dosáhnout co nejvyšší skóre v 3Dmark06 při použití operační paměti od společnosti OCZ. Třetí fáze pak poběží od začátku do konce měsíce června a cíl bude opět stejný. V rámci těchto fází můžete získat OCZ 850W GamerXStream zdroj, tričko, flash paměť, chladící pastu či chladič pro CPU. Soutěže se samozřejmě nemohou zúčastnit pracovníci společnosti OCZ.



Nezáleží však na tom, zda používáte platformu Intel či AMD, protože pro obě tyto platformy jsou zde nezávislé kategorie. Celkový vítěz pak získá dvě video karty OCZ 8800GTX, jeden 2GB dvoukanálový DDR2 kit, jeden 1000W ProXStream zdroj a jeden OCZ chladič pro CPU. Pro bližší informace můžete navštívit přímo fórum soutěže s podrobnými pravidly a pokyny pro účast, odkazem je přímo zdroj aktuality. Zároveň jsou zde k nalezení výsledky fáze.

Zdroj: bleedinedgesupport