Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

OKI má novou barevnou multifunkci s chytrým tiskem

28.1.2009, Jan Vítek, aktualita
OKI má novou barevnou multifunkci s chytrým tiskem
Společnost OKI představila novou barevnou multifunkční tiskárnu MC860, která umožňuje tisk na formáty A3/A4, kopírování, skenování a faxování. Tím je určena pro malé a střední firmy, jimž by měla stačit s výkonem až 26 barevných stran A4...
Společnost OKI představila novou barevnou multifunkční tiskárnu MC860, která umožňuje tisk na formáty A3/A4, kopírování, skenování a faxování. Tím je určena pro malé a střední firmy, jimž by měla stačit s výkonem až 26 barevných stran A4 za minutu a 15 stran formátu A3. V černobílém tisku pak 34 stánek A4 za minutu a 17 stran formátu A3. Dále je možné tisknout i na jiná média, takže není problém s vizitkami nebo více než metrovými bannery s papírem o gramáži až 203 g/m2.



Tento model je také standardně vybaven duplexem pro oboustranný tisk a sám vychází z předchozí řady tiskáren C8000. OKI sem integrovalo také funkcí, která umožňuje současně tisknout a skenovat či kopírovat a dovoluje také přerušit aktuální úlohu. Speciální funkce šifrovaného tisku dále ochrání citlivé dokumenty před zneužitím.

MC860 využívá jednoprůchodový digitální LED tisk, technologii ProQ2400 pro ostřejší detaily a kontrast a také funkci PhotoEnhance vylepšující tisk fotografií a grafů. Auto Colour Balance má zase zajistit stálou barevnost po celou dobu životnosti tiskárny. Pro snadné použití do tiskárny OKI integrovalo 14,5cm G-VGA dotykový displej a cenu stanovilo na 84 800 Kč bez DPH.

Zdroj: OKI Printing Solutions