Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ovislink uvádí nové produkty řad AirLive Home, AirLive Office a AirLive WISP

17.3.2008, Jan Vítek, aktualita
Ovislink uvádí nové produkty řad AirLive Home, AirLive Office a AirLive WISP
Společnost Ovislink představila nové produkty, které se zařazují mezi rodiny AirLive Home, AirLive Office and AirLive WISP. Jedná se o AirMedia-3000 Wireless Multimedia server pro televize s vysokým rozlišením, díky němuž si můžete bezdrátově...
Společnost Ovislink představila nové produkty, které se zařazují mezi rodiny AirLive Home, AirLive Office and AirLive WISP. Jedná se o AirMedia-3000 Wireless Multimedia server pro televize s vysokým rozlišením, díky němuž si můžete bezdrátově posílat multimediální obsah z vašeho počítače na televizi. Zařízení také umožňuje pomocí dálkového ovladače přes televizi ovládat PC. Do produkce se tento produkt dostane zhruba v polovině tohoto roku. Dále je zde AirLive WMU-7000AV Wireless Multimedia Network Hard Drive pro přehrávání videa a hudby na televizi a bezdrátové sdílení dat. AirLive HP-3000E Ultrafast 200Mbps Power Line Ethernet Adapter nám zase umožní pomocí sítě pro rozvod el. energie propojit počítače. Toto zařízení bude k dispozici v druhé polovině roku.


AirLive Office zahrnuje WIAS-1200G Wireless Hotspot Gateway pro hotely, kavárny a podobná zařízení, kde je třeba zřídit možnost připojení k Internetu. AirLive IP-2000VPN Internet VPN router je zase zaměřen na použití v kancelářích, kde má poskytnout bezpečné připojení a možnost zřízení 10VPN tunelů. A nakonec je zde pro kanceláře AirLive AirVideo-2000 Wireless Video Presenter pro projekce a prezentace s rychlým přepínáním mezi notebooky - funguje jako Access Point.

A nakonec je zde skupina AirLive WISP s WLA-9000AP. Jedná se o Access Point s 14 různými bezdrátovými módy pro poskytovatele připojení (WISP - Wireless Internet Service Provider). Toto zařízení bylo vyvinuto s ohledem na cenu a může fungovat ve vnitřním i venkovním prostředí. Posledním zařízením je AirLive WHA-5500CPE operující na frekvenci 5 GHz. To je schopné při dobrém počasí "dostřelit" až na 5 km a je tedy určeno pro venkovní použití.

Zdroj: TZ Ovislink