Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

palmOne Mini Cradle - Kus umění na stole

10.12.2003, Petr Hájek, článek
palmOne Mini Cradle - Kus umění na stole
Společnost palmOne přichází na trh s velmi pohledným kusem příslušenství - stylovou Mini Cradle kolébkou, která je kompatibilní s přístroji vybavenými Palm Universal Connectorem a náročnějším uživatelům má nahradit dodávané sterilní krabicové kolébky. Vedle funkce čistě účelové působí Mini Cradle také dojmem estetickým, zejména díky zvláštním světelným efektům.
palmOne mini-cradle ~ click for larger!Na rozdíl od in-the-box kolébek bundlovaných v podstatě k veškeré dnešní produkci má Mini Cradle unikátní, mírně futuristický design, který vzbudí zájem a přitom nepohorší vkus nad přílišnou extravagancí. Podstavec kolébky je ze stříbřitého kovu, rovněž nepřehlédnutelný je i zvláštní styl osvětlení, jež má vedle funkce estetické za úkol uživatele také informovat o tom, že je handheld zdárně připojen a všechny kabely jsou tam, kde mají být. Doplněk nezabírá příliš mnoho místa a nevtíravě ozdobí domácí desku v pokoji i pracovní stůl v kanceláři.

Funkce kolébky je samozřejmě stejná, jako u všech ostatních doplňků tohoto druhu - dobíjet akumulátor a synchronizovat data skrze USB port PC nebo MACka. Mini Cradle je kompatibilní s libovolným Palm - palmOne handheldem, který disponuje Universal Connectorem, konkrétně: Palm Tungstenem C, PDA ze série Tungsten T, Tungsten W, Zire 71, i705, série m500 a m130.

Mini Cradle se právě začíná prodávat za 50 USD, dostupnost by měla být celosvětová, kolébka by tedy měla být k dispozici u každého obchodníka s příslušenstvím pro PDA mašinky.