Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Partnerský program Linksys integrován společností Cisco

27.8.2008, Marek Štelčík, aktualita
Partnerský program Linksys integrován společností Cisco
Společnost Cisco se rozhodla integrovat partnerský program divize Linksys zaměřený na malé firmy do vlastního programu Cisco Channel Partner Program. Produkty Linksys pro firemní zákazníky a související služby tak jsou nově zahrnuty do portfolia...
Společnost Cisco se rozhodla integrovat partnerský program divize Linksys zaměřený na malé firmy do vlastního programu Cisco Channel Partner Program. Produkty Linksys pro firemní zákazníky a související služby tak jsou nově zahrnuty do portfolia Cisco zaměřeného na malé a střední podniky. Integrace programu Linksys pro malé firmy do programu Cisco má přinést partnerům širší nabídku komunikačních řešení. Pro uvedení do souvislostí, akce navazuje na vznik Rady pro malé firmy (Small Business Council), kterou Cisco vytvořilo v červenci. Chtěla začlenit strategii pro tento segment trhu do všech firemních procesů. Jeden společný partnerský program má především fungovat efektivněji než dva oddělené.



Členem partnerského programu Cisco se tak může stát více než 20 tisíc partnerů Linksys po celém světě. Andrew Sage, viceprezident společnosti Cisco, situaci komentoval slovy: “segment malých a středních firem pro nás představuje obrovský potenciál. Programy Cisco a Linksys fungovaly úspěšně již jako oddělené, od koordinovaného přístupu si však slibujeme výrazné synergické efekty pro naše zákazníky i partnery.“ Detaily o programu jsou dostupné zde.

Zdroj: TZ Cisco