Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Připravuje Apple zařízení iSlate?

27.12.2009, Jan Vítek, aktualita
Připravuje Apple zařízení iSlate?
O společnosti Apple a jejím novém chystaném zařízení ve stylu PC tabletu se šušká již několik dlouhých měsíců, ovšem stále nebylo nic oficiálně oznámeno a stále se nic neví. Nyní však alespoň vyplulo na povrch, že tato společnost vlastní...
O společnosti Apple a jejím novém chystaném zařízení ve stylu PC tabletu se šušká již několik dlouhých měsíců, ovšem stále nebylo nic oficiálně oznámeno a stále se nic neví. Nyní však alespoň vyplulo na povrch, že tato společnost vlastní zatím neaktivní doménu iSlate.com, což o lecčemž napovídá a šuškanda stále sílí.


ilustrační obrázek

Nový produkt by se tedy mohl jmenovat právě iSlate a dle spekulací by to tedy měl být tablet připravovaný již na příští měsíc. Jenomže dle MacRumours je doména iSlate.com zaregistrována již od roku 2007 a prozatím to také vypadá, že Apple nemá obchodní značku iSlate zaregistrovanou. Dle mnohých však Apple stejně představí v lednu nové zařízení, které má již měsíc poté vstoupit do produkční fáze.

Připravuje tedy Apple na nejbližší období něco nového? To samozřejmě jde těžko říci, protože jeho své produkty tradičně utajuje do poslední chvíle a hlavně se objevuje mnoho neověřených zpráv, které se nakonec ukáží jako liché. Dříve v tomto roce se objevily třeba dva obrázky zachycující MID s úvodní obrazovkou OS X "Leopard", které je velmi tenké. Zástupci firmy také vždy tvrdili, že se nehodlají zapojit do netbookového vláčku a pokud snad, tak pouze s inovativním zařízením, které za to bude stát. Malý tenký tablet s dlouhou výdrží by takovým zařízením eventuelně mohl být, ovšem to je pouze další spekulace.

Zdroj: X-bit labs