Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problémy s Leopardem? MAC OS X 10.5 a instalační potíže

31.10.2007, Jan Vítek, aktualita
Problémy s Leopardem? MAC OS X 10.5 a instalační potíže
Před několika málo dny společnost Apple vydala svou novou verzi operačního systému MAC OS X 10.5, známou také pod označením Leopard. A nyní se objevují informace o problémech s instalacemi snad na všech typech hardware Apple. Jeden z častějších...
Před několika málo dny společnost Apple vydala svou novou verzi operačního systému MAC OS X 10.5, známou také pod označením Leopard. A nyní se objevují informace o problémech s instalacemi snad na všech typech hardware Apple. Jeden z častějších prý je, že po dokončení instalace systém vyzve uživatele k rebootování systému, avšak ten poté zcela nenabootuje a začne viset na prázdné modré obrazovce, což se nezlepší ani po několika hodinách.



Uživatelé tedy kontaktují Apple na jeho fórech a telefonní podpoře, avšak ta je pochopitelně zahlcená. Apple se ale snaží poskytnout uživatelům jistá řešení jejich problémů, jež mají být zaviněny například softwarem třetí strany, jenž je nekompatibilní s Leopardem. Řešení zahrnují reinstalaci systému, nebo odebrání onoho software, což má být aplikace od Unsanity, jež dovoluje uživatelům měnit nastavení OS X. Avšak i ti bez zmíněného software také oznamují problémy s modrou obrazovkou. Snad se tedy celá záležitost brzy vyřeší ke všeobecné spokojenosti. Přeci jenom jde o nový operační systém a který je hned ze začátku bez chyby, ať hodí harddiskem. Reakce si můžete přečíst na fórech zde.

Zdroj: Bit-tech.net