Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Procestujte svět jako overclocker

11.8.2009, Martin Kuchař, zajímavosti
Procestujte svět jako overclocker
Věnujete se přetaktování, ale přitom z toho nemáte nic kromě dobrého pocitu, že se vám povedlo zvednout výkon počítače o několik desítek procent? Podívejte se s námi, jaké možnosti a hlavně výhody mají ti nejlepší overclockeři světa a kam všude se při své „práci“ podívají.
Podívejme se nyní trochu blíže na doplňující program. Již jsme se zmínili o turistických výletech apod., ale co si pod tímto pojmem představit ve skutečnosti? Například v Berlíně byl jeden den vyhrazen na projížďku lodí s odborným výkladem, po které následovala procházka po městě s průvodcem. Následoval večerní pohled na brandenburskou bránu a ukázka luxusní restaurace, v které mimo jiné večeřel George Bush při poslední návštěvě Německa, avšak co je více zajímavé, večeřela v ní i celá taktovací výprava.



Na poslední akci konané společností MSI se zase skupinka pozvaných vypravila na mnichovský olympijský stadion, na kterém se mohli projít po adrenalinové stezce podél okapu na střeše, povečeřet v otáčivé televizní věži a nechyběla ani návštěva vyhlášené Mnichovské pivnice – tento bavorský region je svou spotřebou piva přímo proslulý.





Gigabyte pro své hosty nachystal bujaré veselení přímo v hotelu Corinthia Towers v Praze, kde se celá akce konala. Živá hudba, míchané nápoje přímo od profesionálního barmana a spousty jídla byly opravdu velmi příjemným završením oficiálního programu. Následná after-party v nočních klubech v Praze ale také stála za to a pro vytrvalce byla na druhý den nachystána oficiální prohlídka našeho hlavního města spojená s návštěvou tradiční pivnice U Fleku. Ve srovnání s ostatními společnostmi ale není tato náplň dne pro našince až tak atraktivní jako třeba Berlín, Mnichov nebo Amsterdam, kde se MSI usídlilo loni.