Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

První obrázek HP iPAQu H4350?

17.9.2003, Petr Hájek, článek
První obrázek HP iPAQu H4350?
Před několika týdny se objevily první informace o tom, že se společnost HP chystá ještě před koncem letošního roku oficiálně představit veřejnosti nové přístroje ze série H4000. Ačkoliv vahou půjde o poměrně malá Pocket PC, měly by handheldy nabídnout jak integrovaný Bluetooth, tak i Wi-Fi modul a jeden z nich dokonce i vestavěnou klávesničku. Další informace v článku.
Dle nepotvrzených zpráv HP již představilo svoje nové výrobky některým korporátním klientům. Šlo prý o HP iPAQy H4350 a H4150. Tyto modely mají podobné parametry s jedním důležitým rozdílem - H4350 navíc disponuje integrovanou miniaturní thumboard klávesničku. Dle informací dodaných nejmenovaným účastníkem představovacích akcí prý přístroje běží na Windows Mobile 2003, 400 MHz procesorech a oba mají 64 MB RAM a 48 MB ROM. Sice nemají plošku pro snímání otisků prstů známou ze série H5xxx, ale zato u obou najdeme jak SD, tak i CF slot.

Webu Pocket PC Italia se údajně podařilo získat některé další informace k H4350, ne všechny ovšem souhlasí s původními zprávami informátora z řad HP. Dle PPC Italia sice přístroje běží na Windows Mobile 2003, mají 64 MB RAM, ale pouze 32 MB ROM. Oba zdroje se shodují, že přístroj nabízí Wi-Fi (802.11b) i Bluetooth a má integrovanou thumboard klávesničku. Největším rozporem je každopádně tvrzení stran přítomnosti CompactFlash slotu, zde PPC Italia tvrdí, že CF slot zde nebude a přístroj bude mít toliko slot SD/MMC s podporou SDIO.

HP iPAQ H4350 by měl dále nabídnout transreflexivní displej úhlopříčky 89 mm, vyměnitelný akumulátor kapacity 1560 mAh, rozměry 75 x 169 x 15 mm a váhu 165 g. Obě zařízení by se měla objevit ještě před koncem letošního roku.





Zdroj: Brighthand