Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
15.9.2005, Zdeněk Kabát, aktualita
Dnes ATi oficiálně představuje další "nový" grafický čip, jehož vedlejším příspěvkem je i zvětšení nepořádku v nomenklatuře grafických karet této kanadské společnosti specifikace Radeonu X800GTO jsou následující: Jádro: R423/R430/R480 Frekvence...
Petr-- | 15.9.200521:42
Já osobně vám váš názor neberu,ovšem nebude špatné když napíšete jaké zdroje citujete.Klidně pište co chcete ale když něco nevíte jistě tak prosím pěkně napište ­-domnívám se že AGP verze nebude ,mám názor že nebude atd.případě některé zdroje uvádějí že nebude a je hotovo.Protože nechci vám brát iluze nebo sebevědomí ­( a teď to neberte jako urážku ale jako fakt­) pokuď porovnán ve světě relativně uznávaný web kde jsi musí sakra rozmyslet co napíší­( navzdory blábolum pana Orla­) a lokální český web který opravdu težko bude číst někdo od ATI nebo AMD,k tak to mluví samo za sebe.
Já netvrdím že určitě bude či nebude tato karta s AGP,ono to ani tak nezáleží na Ati jako na výrobcích karet kteří si spočítají jestli bude po ni poptávka.
Ani mně abych řekl pravdu nezajímá co bude dělat AMD v roce 07 a jakou patici zase vypustí,klidně ať třeba M4,ale je prostě fakt že M2 nahradí S939 a bude ve všech parametrech pravděpodobně lepší,také mně to netěší protože vlastním S939 ale co nadělám.
Zároveň netvrdím že mám patent na rozum a že všechno co plánuje AMD znám,navzdory tomu že nějaká cestička jako to zjistit zde je,ale svět se netočí pouze kolem tohoto tématu takže když někdy pokecám s člověkem který je v obraze tak o tomto se moc nebavíme protože jsou jiná témata než jeho práce pro AMD.On je navíc vázán nějakým omezením co může ventilovat a co ne,a proč z něho něco páčit?
Tímto jsem myslel že mně pouze vadí arogance a komplex ředitele zeměkoule u jistých osob publikujících zde,keří mají pocit že jsou vševědoucí a přinejmenším geniální a jak jsem psal pouze nedopatřením nevedou minimálně AMD protože pouze oni vědí co bude za dva roky.
Odpovědět0  0
Eagle_tempx1 (1244) | 15.9.200523:11
Informace pochází od našeho zdroje z Ruska. Víc bohužel nemůžeme prozradit, je to interní záležitost.

Děkuji, že jste konečně pochopil, kdo je tím ředitelem Zeměkoule. Těší mě, že umíte uznat svojí chybu.
Odpovědět0  0
Zdeněk Kabát (474) | 16.9.20051:23
Tady jsou pravidla jasná. Informace získáváme z důvěryhodného, ale anonymního zdroje. Buď je můžeme psát bez zveřejnění zdroje, nebo je nemusíme psát vůbec. Teď si jen přeberte, která z těchto dvou variant je pro čtenáře přínosnější. U vás je zřejmé, že čtete SHW jen abyste ho zkritizoval a nikoliv pro získání informací...
Odpovědět0  0
erik-sk | 16.9.200518:32
Odpovědět0  0
Milan--114 | 17.9.200519:23
Máte pravdu,čtu ho pouze pro kritizování,lepší informace najdu jinde.A máte zase pravdu AGP verze nebude,holt ani se nedivím rusáci a informace,kdo to kdy slyšel.
Odpovědět0  0
Petr-- | 15.9.200518:54
Stát si mužete klidně na hlavě,doufám že neporovnáváte tento web s anandtechem,humoru není nikdy dost.Možná stačí použít selský rozum.Jestliže AGP dnes naprosto převažuje nad Pci­-e v počtu používaných počítaču,tak zde předpoklad že nějaký výrobce využije díru na trhu a kartu s AGP vyprodukuje protože technicky tomu nic nebrání.A snad nevěříte tomu že všichni budou hromadně přecházet teď hned na Pci­-e,když např u AMD je to mírně řečeno nerozum,prostě je lepší počkat na socket M2.Asi se u vás šíří nějaká infekční nákaza komické neomylnosti šířená panem Orlem či co.Doufám že ony zdroje nejsou z Foxu,kterými se ohání jistý člen vaši redakce.
Já nemám problém napsat že neví jestli ta karta bude i pro AGP nebo ne.Pokuď ne tak to není zas taková katastrofa protože podobná karta existuje i pro AGP jako 800pro.
Odpovědět0  0
Eagle_tempx1 (1244) | 15.9.200519:25
"hlavě,doufám že neporovnáváte tento web s anandtechem,humoru není nikdy dost­"
Pokud to myslíte tak, že tento web odborností na Anandtech nemá, je mi Vás upřímně líto. Pouze znalosti ukážou čtenáři, který autor věci rozumí a který ne. A bohužel pro vás Anandtech není zdaleka nějak výjimečný. Je to pouze velmi čtený časopis s řadou nepříliš odborně způsobilých redaktorů. Dají se najít nesrovnatelně lepší časopisy. Je ale samozřejmě jasné, že lamy jdou s hlavním proudem.

Mimochodem, nevím co je tak rozumného na čekání na socket M2, když jeho životnost bude ještě kratší než životnost socketu 939. Že se v roce 2007 rozjedou DDR3 a že AMD plánuje na konec roku 2007 novou architekturu, to nevíte ­(= jste se na Anandtechu nedozvěděl­) ?
Odpovědět0  0
Petr-- | 15.9.200520:07
Božínku,božínku,klon neomylnosti s super inteligence v jedné osobě se ozval.Zameďte si před vlastním prahem Orle,vaše namyšlenost nemá mezí.Osobně se divím že nešefujete AMD když tak dobře víte co bude v roce 2007.Máte pravdu opravdu se vyplatí ani ne na rok koupit desku z Pci­-e,která poskytne minimální nárust výkonu podobných karet proti AGP.O životnosti nebo neživotnosti M2 nemá cenu diskutovat protože to není jasné ani u AMD,kde čistě náhodou dělá jeden člobrda­(a nebojte on ví o čem mluví,narozdíl od někoho­) kterého občas vidím ,takže nějakou informaci mám poněkud z bližšího zdroje než od firmy Fox,pro které je vzdálená budocnost o které vědí přístí měsíc a to ani ne.Ovšem co je dnes jasné že S754­/939 příští rok končí a psaní pisálka,záměrně nepíšu novináře nebo nedej bože redaktora na tom nic nezvrátí.
Takže nevážený pane Orle,trochu sebekritiky a pokory,ovšem chápu že to jsou pojmy které musíte vyhledat ve slovníku.
Až budete psát na úrovni anandtechu můžete si gratulovat,ovšem k tomu asi nikdy nedojde.
Odpovědět0  0
Eagle_tempx1 (1244) | 15.9.200521:13
Nevím, proč jedině vám musím vysvětlovat, že jsem ta nejdokonalejší bytost v celém vesmíru. To stále nechápete? A z toho taky plyne, že vy tak dokonalý nejste, čili vaše názory nemají takovou váhu jako ty moje. Těm vašim kontaktům se jen směji, užijte si je :­-­).
Odpovědět0  0
Pro Orlíka | 17.9.200519:18
Ale,ale ubožáčku,jediná osůbka která je ke smíchu jste sám.On s takovým kryxxlem jako jste někdo jěšte komunikuje.Zato vaše kontakty jsou fakt přímo GIGANTICKÉ hahaha.
Odpovědět0  0
Eagle_tempx1 (1244) | 17.9.200521:29
Zdá se, že máte nějaké problémy s podpisem. Jednou jste tu jako Petr­-­-, podruhé jako Milan­-­-114 a potřetí se nepodepíšete vůbec. Za to vaše IP adresa 82.113.54.165 je stále stejná. Vaši mentální zaostalost ostatně dokládá váš způsob jednání využívající osobních urážek a poněkud vratká větná konstrukce.
Odpovědět0  0
Milan--114 | 18.9.200520:22
Ale,ale tak to je fakt odhalení.
1.ten počítač nepouživá jedna osoba.
2. adresa mého poskytovatele pro +­-1000 lidí,mentální zaostalost je pouze problém vaši osoby.
.Ale že jsem se zasmáli.....Doproručuji psát do humoristického časopisu.
Zameďte si před vlastním prahem,hlavně že vaše články jsou přímo literální klenot.

Odpovědět0  0
Eagle_tempx1 (1244) | 18.9.200520:24
Děkuji za pochvalu! Já vím, že moje články jsou geniální... stejně jako já sám.
Odpovědět0  0
Zdeněk Kabát (474) | 15.9.200520:26
Vy se klidně svým selským rozumem řiďte, já se řídím fakty, která mám k dispozici. A nevím, proč by naše zdroje nemohly být stejně informované než zdroje libovolného jiného serveru, myslíte si snad, že Lal Shimpi chodí na pivo s Davem Ortonem? Ostatně, já vám svoje informace nenutím, myslím, že v řadách čtenářů dopadnou na úrodnější půdu.
Odpovědět0  0
Petr-- | 15.9.200516:19
Pane autore.
Chápu že internet snese vše a nic nemusíte ověřovat a neriskujete že vám něcol šéfredaktor omlátí o hlavu jako v papírovém časopise ale tvrdit že karta určitě nebude pro AGP je přinejmenším podivné,pokuď ovšem nevlastníte věšteckou kouli.

Zde o AGP něco píšou a pokud mám věřit jim nebo vám hádejte komu uvěřím?
http:­/­/www.anandtech.com­/video­/showdoc.aspx?i=2512&p=1
Chápu že AGP pomalu končí,ale je jisté že třeba u AMD dožije do příchodu M2.Ono totiž z tohoto pohledu umírá již i třeba S939 který prokazatelně příští rok končí.....
Odpovědět0  0
Zdeněk Kabát (474) | 15.9.200516:58
Nevlastním věšteckou kouli, ale mám důvěryhodné zdroje, které se nemusí spoléhat na drby na internetových serverech. Že má AnandTech jiné informace je docela možné a nikdo Vás nenutí, abyste věřil tomu, co píšu. Dokud nebudu vědět něco nového, tak si za PCIe­-only stojím.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.