Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer a Valve společně vyvinou hru a pro ni vyhrazený ovladač

2.4.2009, Jan Vítek, aktualita
Razer a Valve společně vyvinou hru a pro ni vyhrazený ovladač
Společnosti Razer a Valve se rozhodly, že společně vyvinou novou hru a také jí přímo určený herní ovladač. Hra dostane příhodný název HellRazer a půjde o kooperativní taktickou FPS distribuovanou pomocí sítě Steam. Vývoj pak povede známý...
Společnosti Razer a Valve se rozhodly, že společně vyvinou novou hru a také jí přímo určený herní ovladač. Hra dostane příhodný název HellRazer a půjde o kooperativní taktickou FPS distribuovanou pomocí sítě Steam. Vývoj pak povede známý Gabe Newell a na společnosti Razer bude, aby vyvinula příslušný intuitivní herní ovladač ve svých nových singapurských laboratořích.



Nová vstupní periferie Razer Anaconda má disponovat detekcí pohybu 1:1 pro intuitivní ovládání a rovněž detekcí gest, což je dnes populární především u konzole Nintendo Wii. Společnosti si od toho neslibují nic jiného než lepší vtažení hráčů do jimi připraveného virtuálního prostředí a v důsledku samozřejmě i dobré tržby.

HellRazer: Triple Helix se bude odehrávat v moderní biogenetické laboratoři Onyx Rift a hráč se ocitne v nebezpečném prostředí, kde poškozený počítač způsobil explozi, která uvolnila virus S.N.A.K.E. Ten samozřejmě nedělá nic jiného, než že mění zaměstnance v agresivní bytosti a je na hráči, aby celou situaci vyřešil. Nad příběhem a prostředím tedy museli vývojáři přemýšlet aspoň celou minutu, ale důležitější bude hratelnost a sladěnost s ovladačem Anaconda.

Zdroj: techPowerUp!