Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer vypustí herní klávesnici a headset

5.10.2007, Marek Štelčík, aktualita
Razer vypustí herní klávesnici a headset
Společnost Razer, známý výrobce periferních zařízení určených v první řadě pro herní komunitu, představuje dva nové produkty. Představení se konalo na přehlídce World Cyber Games 2007. Razer Lycosa je jméno nové klávesnice, která je určena...
Společnost Razer, známý výrobce periferních zařízení určených v první řadě pro herní komunitu, představuje dva nové produkty. Představení se konalo na přehlídce World Cyber Games 2007. Razer Lycosa je jméno nové klávesnice, která je určena na boj s konkurenční G15 společnosti Logitech. Druhou novinkou je Razer Piranha, tedy herní headset. Hlavním prezentovaným rysem nové klávesnice je především rychlá odezva, klávesnice komunikuje na 1000MHz a použitá technologie nabídne dobu odezvy 1ms.



Podsvětlené klávesy (modrou barvou) nabízejí mírné pogumování proti sklouznutí prstu na jinou klávesu, což ocení hráči mívající upocené či vlhké ruce. Klávesnice podporuje až deset uživatelských profilů. Sama pak přímo nabízí výstup pro sluchátka, vstup pro mikrofon a USB port pro pohodlné připojení dalšího zařízení. Headset (sluchátka a mikrofon) Razer Piranha mají hráčům nabídnout kvalitní a čistý přenos zvuku, čímž zvýší hráčův herní požitek. Implementovány jsou funkce redukující šum.



Na kabelu nechybí ovladač na změnu hlasitosti. Cena klávesnice je 79 amerických dolarů a v prodeji se objeví v listopadu, headset vstupuje do prodeje koncem tohoto měsíce a cena bude stejná. Rozměry klávesnice bez podložky na zápěstí jsou 469 x 168 x 15 mm.

Zdroj: Laptoplogic