Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer vypustí novou inteligentní myš pro hráče

7.8.2005, Marek Štelčík, aktualita
Razer vypustí novou inteligentní myš pro hráče
Razer Copperhead, na stránkách Razerzone představovaná jako světově první inteligentní a nejrychlejší optická myš pro hráče, odhaluje některé parametry. Jak už nadpis oznamuje bude Copperhead určen především pro hráče. Nabídne jim citlivost...
Razer Copperhead, na stránkách Razerzone představovaná jako světově první inteligentní a nejrychlejší optická myš pro hráče, odhaluje některé parametry. Jak už nadpis oznamuje bude Copperhead určen především pro hráče. Nabídne jim citlivost až 2000dpi, rychlost 12Mb/s (plná rychlost USB 1.1), 2000dpi optický snímač využívá 16bitový datový tok při 1000Hz a obnovování až 7000fps. Doba odezvy je zhruba 1 milisekunda.

Další jedinečný rys myši Copperhead je integrovaná 32KB paměť určená k uložení až pěti uživatelských konfigurací bez nutnosti softwarových ovladačů, což je věc velice neobvyklá a také zajímavá. Paměť odstraní nutnost instalace ovladačů hlavně v případech, kdy hráč používá více počítačů, protože si přenese pouze Razer Copperhead, která bude potřebné konfigurace obsahovat. Uživatel si bude moci myš přizpůsobovat svým potřebám díky sedmi neklouzavým tlačítkům zajišťujících maximální pohodlí.









Oficiální informace ohledně data vypuštění do běžného prodeje a plánované ceny nebyly zveřejněny, avšak mluví se o půlce září a ceně zhruba 80$. Razer Copperhead bude zřejmě nejcitlivější a nejlepší hráčské polohovací zařízení na trhu.

Zdroje: www.laptoplogic.com, www.razerzone.com