Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus W7J – Core 2 Duo v bílém

28.11.2006, Josef Brož, recenze
Asus W7J – Core 2 Duo v bílém
Posledním modelem notebooků Asus je typ W7J. Zástupce vyšší střední třídy je prvním notebookem s Core 2 Duo procesorem v našem testu. Notebook je vybaven výkonným grafickým jádrem nVIDIA GeForce Go 7400, 13,3“ displejem a 100 GB diskem
Řada notebooků Asus Superior Mobility je zaměřena na uživatele, kteří tráví většinu svého času mimo kancelář. Maximální mobilitu zaručují především malé rozměry a hmotnost, která se pohybuje kolem 2,1 kg. Dílenské zpracování notebooku je kvalitní, design přes určitou jednoduchost, lze označit za povedený a funkční. Nezvyklá barva notebooku je především otázkou vkusu. Osobně dávám přednost elegantnějším a zažitým tmavým materiálům.


Asus W7J

Návrháři Asus využili nejlepší mobilní technologie, které jsou momentálně dostupné na trhu. Celkový výkon je proto velmi vyrovnaný, notebook ve většině testů bez problémů zvítězil. Velkým přínosem po stránce výkonu je použití procesoru Core 2 Duo T5600 s 1,83 GHz. Nezaostává ani grafické jádro nVIDIA GeForce 7400, které postačuje i na hraní moderních 3D her. Určitou daní za vysoký výkon je však zahřívání notebooku a vyšší nároky na chlazení. S tím souvisí i větší hlučnost Asus W7J.

Asus W7J

K přednostem notebooku patří rovněž 13,3“ displej, který nabízí kontrastní a kvalitní obraz. Rozhodně potěší výstup na TV přes S-Video, který není u nVIDIA karet často k vidění. Asus W7J je dodáván s bohatou software výbavou a zajímavými firemními aplikacemi. Řada Asus W7 najde uplatnění u uživatelů, kteří vyžadují vysokou mobilitu, nezvyklý vzhled a především výkonný hardware.


Vyrovnaný výkon
Hluk a zahřívání
Design
Pouze plasty
Core 2 Duo
Ikona Odkaz na databázi
nVidia GeForce Go 7400
Ikona Odkaz na databázi
Orientační cena 45 000,- Kč včetně DPH, záruka 2 roky

 
Za zapůjčení notebooku děkujeme společnosti BGS Levi Czech