Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
23.11.2007, Pavel Bureš, recenze
Již několik dnů se na českém trhu prodává jeden z nejlépe vybavených komunikátorů dneška – HTC Tytn II. Nabízí rychlý procesor, dostatek paměti pro běh více aplikací, GPS přijímač a 3Mpix fotoaparát. Za zmínku stojí i QWERTY klávesnice a OS Windows Mobile 6.
roboa | 14.8.200922:29
Nevíte prosím někdo, jak se vypíná ta pos... melodie, která vyzvání po celou dobu, co je HTC zapnuté?
Díky
Odpovědět0  0
Kluzak | 16.9.200811:52
Chtel bych se prosim zeptat jak je to s tlacitkem pro aktivaci hlasoveho vytaceni­/ zaznamu zvuku. Je mozne timto tlacitkem nahravat okamzite konverzaci pres telefon? Dekuji za kazdou reakci
Odpovědět0  0
xtom | 30.4.20083:02
Chcel by som sa spytat ako je to s tymi dodatocnymi mapami, kebo som si ich chcel neskor do zariadenia kupit resp. ci sa daju na nete niekde zohnat. Po druhe idem za chvilu do USA a tam je tento pristroj o poznanie lacnejsi tak som sa chcel spytat, ze pokial si ho kupim odblokovany ci mozu nastat este nejake komplikacie. Dik
Odpovědět0  0
roman horák | 17.3.200812:08
mám někdo s tim zkušenost jak se ono zažizení zachová nebo jak probiha když jedete ve voze a použivate navigaci a někdo vam zavola ? taky se chci zeptat jestli jde zařizení položit na širku při zapunte navigaci děkuji.
Odpovědět0  0
HTC$ASUS | 29.1.200822:38
Ahoj koukám, že tady tomu docela rozumíte. Před časem jsem rozbil moba a uvažuji o HTC nebo ASUSu, ale nikde jsem nenašel nějaké pořádné srovnání. Na Asuse jsem četl skoro samou chválu,že je bezproblémovej a má silnej procesor ­(520MHz­)snad pár výtek bylo, že se musí snižovat jeho výkon kvůli výdrži baterky která byla u přehrávání videa cca.4hod a o slabšímu příjmu signálu ­(toho se bojím nejvíce­) .
U HTC se mě líbilo, že podporuje video hovory a má klávesnici která zpříjemní život uživateli. Ale tím to asi haslo...Ve všech recenzí jsem se dočetl, že se zasekává a musel se provést párkrát reset. Při přehrávání videa se tam zobrazují nějaké čmouhy a atd.
Nemůžete tady někdo napsat jak je z HTC spokojen a jestli při přehrávání videa tam lítají nějaké čmouhy, jaká je čitelnost znaků atd. všechny příspěvky co jsem zde našel jsem přečetl, alt většinou se tady přou. A prosím ať odepisují uživatelé kteří nesedí 2dny u přístroje a ladího! Dík moc
Odpovědět0  0
Štefan | 30.1.20089:17
Vůbec se ho neboj je super. Při použití tcpmp a nebo QTV přehrávače fungují videa úplně normálně a nejlepší je všechna videa převést do ­"avi­" ­- je to paráda. Pak se psalo o jemném zadrhávání při GPS navigaci ­- to jsem nespozoroval. Pak se psalo o špatně fungujícím akcelerátoru při hraní 3D her ­- je to pouze při užití dotekového LCD a že by to bylo až tak markantní to ne ­- klasické i 2D hry jdou bez problémů ­- já jej jako herní konzoli nepoužívám. Používám ho non­/stop ­( video pracovní postupy, fotky, kamera no co je v práci potřeba. ­)každý den a baterka drží tak 4 dny pokud jej častěji propojuješ s PC, tak je to zase delší.... Suma sumárum: Zatím nejlepší co jsem měl.ICQ,Skype maká perfektně a wifi také. Jen na prohlížení netu je lepší si instalovat Operu, ten vestavěný prohlížeč není úplně ideální. Jinak každé takovéto zařízení si musíš doťukat k obrazu svému jak se říká.
Odpovědět0  0
tomas poborsky | 29.2.200816:14
Hezky popsané. Mně se tedy již několikrát zadrhnul, ale u Nokie to bylo horší :­/ Chtěl bych se zeptat, kde, pokud je máte, jste sehnal dodatečné programy a jestli nevíte, kde bych sehnal návod na připojení wifi. Mám doma základovou desku od pc s wifi anténkou, ale nevím, jak to propojit.Díky
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 2.3.200819:00
Dobrý den, pocketgear.com a handango.com. To s tou deskou a wifi anténku nechápu, co přesně máte?
Odpovědět0  0
Chilan27 | 24.1.200815:29
Zdar,
Chtel bych se zeptat jak je to s tema sluchatkama. Jestli jsem to dobre pochopil, tak je tam nejaka redukce z USB na analog, takze nejakej D­/A prevodnik vlastne az ve sluchatkach? Rekl by z vas nekdo, ze to hraje spatne a proc? Druha vec je nabijeni a poslech zaroven. V clanku se pise, ze to nejde, je to pravda? Da se to nejak obejit?
Dik
Odpovědět0  0
inetMark (61) | 24.1.200818:54
Hra to dobre ­(originalne sluchatka som nerozbaloval a ani neskusal, nezaujimaju ma­).
Odpovede na zvysne otazky mas v podobe produktu tu:
https:­/­/www.svethardware.cz­/disca_doc­-N0F7651484EF32F7BC12573900039F507.html?ansid=57
http:­/­/shop.brando.com.hk­/prod_detail.php?prod_id=01947
Odpovědět0  0
skalda | 23.1.200819:49
S tou klávesicí to závisí jen a jen na subjektivním pocitu. Já měl E­-ten X500+, klávesnici nepotřebuji, virtuální od sunny softu byla moc pěkná. tloušťka 1,5 cm je taky moc fajn. Škoda jen že byl tak nespoleehlivý. A to FM rádio??? je potřebné k TMC u GPS. Škoda že tam není
Odpovědět0  0
topolin | 16.1.200823:59
Dobry den, chtel bych se s vami poradit pri nakupu HTC a to zda Kaiser ci Cruiser, nemam s zadnym pda zkusenosti, natoz pokud tam je kalvesnice, tak se chci dotazat tech co uz nejaky ten s klavesnici vyzkouseli, jaka je to moc velka vyhoda ? Jinak tam asi zadny rozdil nebude ne az na tu vahu !!! a to FM ktere nepotrebuji,.. Jen se rozhoduji ktery z nich tak dekuji za pripadne prispevky. Diky Jirka
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 17.1.20088:54
To záleží na vašich potřebách. Pokud chcete často vyřizovat e­-maily, být na ICQ atp., je klávesnice vhodná.
Odpovědět0  0
s.d | 3.12.200716:06
Dobrý den, chtel bych se zeptat jak funguje zobrazení aktuálního počasí. Jestli se připojuje okamzite jak kliknu na záložku počasí nebo jestli musim jeste neco udelat pro získání dat, popřípadě jestli jde funkce nejak vypnou byla by pro me nejspise zbytečna tak bych nechtel zbytečně platit. Předem diky.
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 3.12.200716:45
Dobrý den,

pokud si nic nenastavíte, nemůžete za nic platit. Pokud si dobře pamatuju, tak po zobrazení obrazovky počasí nedochází k automatické aktualizaci.
Odpovědět0  0
Štefan | 28.11.200722:51
Tak konečně i já po malém testování jsem majitelem tohoto skvostu. Zatím vše maká jak má. A jsem moc spokojen. Jsem jen zvědav jak se projeví ta 60ti denní verze Outloku.
Odpovědět0  0
Zdeněk Michálek (284) | 24.11.200722:16
Také jsem měl TyTN II pár dnů v ruce ­- už dlouhou dobu koukám po něčem, co by bylo ­"ideálním komunikátorem­". TyTN II se k tomuto ideálu určitě o hodně přiblížil. Výsledkem však stejně bylo, že jsem se hodně rád vrátil ke své Nokii 6233 v kombinaci s notebookem nebo PDA. Důvod?

Primárně potřebuji telefonovat, až pak potřebuji PDA, občas foťák, občas GPS. Pokud se na TyTN II dívám jako na telefon, je asi horší, než levná Nokie ­(myšleno běžný mobil­). Proč?

- je těžký. 200g při půlhodinovém rozhovoru způsobí, že ruka držící telefon prostě bolí
- jen těžko se dá nosit v kapsičce košile. Já vím, detail, je to ale jediné místo, odkud se i vsedě telefon rychle ­"tasí­" a kde přitom jsou spolehlivě cítit a nejsou slyšet vibrace ­(nechci rušit okolí při jednání­)
- zapomeňte na jednoruční ovládání třeba za jízdy autem ­(já vím, je to zakázáno, ale zastavujte kvůli každému vytočení čísla­)
- ovládání telefonu je takové.. no, prostě tupé. Odezva na stlačení tlačítka není jednoznačně definovaná, jednou reaguje hned, jednou za nějakou dobu, mačkat tlačítka ­"naslepo­" téměř nelze
- vybírání ze seznamu pár set lidí jen tlačítky je hodně nepohodlné, na rozdíl od ­"microsoftích­" smartfonů prostě chybí pár harwarových tlačítek na klávesnici. A vytahovat jen kvůli tomu stylus ­- no, nic moc..

A podobných ­"telefonních­" nevýhod je spousta. Jinak řečeno ­- kdo jste spokojen s nějakým stávájícím HTC­/HP­/... komunikátorem a naučil jste se ignorovat jeho nevýhody, určitě budete spokojený ­- TyTN II mi připadá lepší než cokoliv z této kategorie, co jsem dosud držel v ruce, je to skvělá mašinka narvaná technologiemi ­(snad jen jemnější rozlišení displeje a optický zoom mi chyběly­). Pokud však hlavně telefonujete, řekl bych, že se rádi vrátíte ke svému klasickému mobilu stejně jako já.
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 25.11.20078:50
Jasně, vyžaduje to trochu jiný přístup než jednoúčelový malý telefon, ale nevidím ani v jednom bodu problém, namátkou:
- kdybych měl telefonovat delší dobu ­(jakože někdy musím­), tak mám BT sluchátko, které využívám v autě i v kanceláři
- naopak nošení v kapsičce u košile mi přijde jako hodně špatná možnost. Jednak košile nosím minimálně ;­), a pak třeba nosím svetr, bundu apod., a svlékat se venku jen abych přijmul hovor... Já používám pouzdro Krusell na opasek, které můžu odepnout jedním rychlým pohybem a hned hovor přijmout, stejně tak vibrace cítím jen já
- se smart dialem jde i za jízdy pomocí číslic telefonu vytočit libovolný kontakt ­(mám asi 200 lidí­), na často používané kontakty mám i hlasové vytáčení ­(i přes BT sluchátko­)
- odezva na tlačítka telefonu se indikuje pípáním, takže nemám problém, že bych nepoznal stisk tlačítka
- vybírání ze seznamu ­- ideální je smart dialing, ale i v kontaktech se dá tlačítky vyfiltrovat skupina podle písmen a pak třeba dpadem doskrolovat, to vše pohodlně jednou rukou
Odpovědět0  0
Zdeněk Michálek (284) | 25.11.200712:23
Určitě, máte pravdu v tom, že většinu věcí, o kterých mluvíte, lze obejít, vím o čem mluvíte ­(mobilů i PDA­/komunikátorů mi prošly rukama desítky­). Jde jen o míru nepohodlí, kterou jsem ještě ochoten akceptovat jako daň za výhody, které řešení přináší.

BT headsety mám, ale tak nějak zásadně jsou jinde než momentálně já, případně se v polovině důležitého hovoru vybijí, ­"drátové­" jsou zase zamotané a nechce se mi říkat obchodnímu partnerovi ­- prosím, počkejte než se vymotám. Pouzdra nesnáším ­(tlačí a překážejí, navíc ­- nelíbí se mi..­) Smart dial ­- hmm, zkuste najít mezi svými 200 kontakty ten který chcete, aniž byste se díval na displej ­(na mobilu v pohodě ­- po naklepání ­"naslepo­" prvních dvou až třech znaků už jich tam zůstává jeden nebo několik málo­).. A tak dál..

Já vím, přijde vám to jako nepodstatné ­- souhlasím, pro spoustu lidí to nepodstatné určitě je. Jenomže právě ta ­"míra nepohodlí­" u věcí, které mi mají naprosto bezproblémově sloužit ­(a ne já sloužit jim­) prostě u mě a Kaisera převyšuje radost z technologicky krásné hračky.
Odpovědět0  0
zmizik | 23.11.200720:38
Tuto srandu mam asi 2 tyzdne doma a nemozem na nu povedat kriveho slova. Je to v celku dost naslapana krabicka. Co ma najviac prekvapilo je prave GPS. Mal som ho moznost porovnat s kralom outdoorovych gpsiek ­- GPSmapom 60csx a rychlost­-presnost je vynikajuca. Jednoznacne doporucujem. z. PS: a kto chce VGA na tak ­"malom­" displeji je podla mna idiot s prepacenim.
Odpovědět0  0
hymlhergotdonemetr | 23.11.200717:29
Předem díky za super článek.
Mám takový nápad, jak vylepšit úroveň příspěvků do diskuse. Mohl by se napsat speciální článek, kde by se polopaticky vysvětlil rozdíl mezi PDA, smartphonem, mezi symbianem a widlema, mezi displejem VGA a 320x240, mezi Nokií, THC, Siemensem, mezi PDA bez GPS a s GPS, mezi přístrojem bez klávesnice a s klávesnicí a tak.
Hlavně by z toho článku mělo vyplynout, že dokonalý výrobek neexistuje, co nekdo prohlásí za hodně špatné, jiný vychválí za vynikající. Příspěvky uřvanců typu hulán nebo Lukiino by se mohly přesouvat do této diskuse.
Diskuze k článku, který se týká určitého výrobku s určitým vybavením by byla k věci. Takový článek je přínosem i pro ty, co si tento výrobek nekoupí, ale zajímá je určitá podrobnost, kterou třeba mají taky.
Přímo v článku by mohl být vždycky podnět k tématům jako: pravidelnost aktualizaci fw, stabilita ­(co si OS nechá líbit, než se kousne­), pohodlí psaní na klávesnici ­(pokud je­) a podobně. Výkřiky výše jmenovaných uřvanců v takovéto diskusi nemají skutečně co dělat.
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 23.11.200717:40
No ty bys s tím ­"THC­" měl taky ubrat, já zas hlasuju pro to, aby do diskuzí nepřispívali uživatelé pod vlivem ;)
Odpovědět0  0
hymlhergotdonemetr | 23.11.200717:44
ajéje, tady někdo nerozumí srandě
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 23.11.200718:42
Přesně, a tím svůj život dost ochuzuješ. V tvém nenávistném příspěvku kromě překlepu THC už nic jiného ke smání není. V mém je naopak uveden ironický smajlík, ale ani to ti nepomohlo k pochopení, zvláštní
Odpovědět0  0
Lukiino | 23.11.200719:37
Z čeho tak soudíš a proč mě osočuješ uřvancem ?
A mimochodem, když už jsi se tu vysemenil, tak si takový článek co navrhuješ, napiš sám.
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200719:37
Velkou část toho, co jste jmenoval, naleznete na www.svetpda.cz v sekci Základy PDA
Odpovědět0  0
M.M.X | 23.11.200715:08
Kral este neprisiel, ale ak cchete vidiet ako bude vyzerat, pozrite sa sem:

http:­/­/www.pocketnow.com­/html­/portal­/news­/0000004610­/NewsImage­/9502img.jpg
Odpovědět0  0
Pajis | 23.11.200716:07
A možná taky nepřijde, jestli to bude jako s předchozímy modely, které i­-mate zrušil...
Odpovědět0  0
Lukiino | 23.11.200714:22
Hlavně, že jseš profík! :­)­)
ETEN X800 umí HSDPA, jinak nemá nějaké 3G­/4G vůbec smysl, protože kromě HSDPA tady nic jiného rychleji než EDGE nejede, profíku!
A laskavě tu nenadávej lidem do debilů, mají právo na svůj názor stejně jako ty.
Odpovědět0  0
Zdenek_79 | 23.11.200714:41
HTC TyTN II pochopitelne HSDPA umi take.
Odpovědět0  0
Mirapa | 23.11.200712:21
Zrejme nemuze :­-­) samozrejme ze ma drobne mouchy, ale po mesici pouzivani a nalezitem potweakovani je to super zarizeni. V recenzi vyrazne chybi zminka o temer nekonecne moznosti customizace jak ROM tak softu. Vice na: http:­/­/forum.xda­-developers.com­/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=376
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200716:29
Nejsem právník, ale dle mého soudu ony ­"hrátky s ROM­" nejsou tak úplně košer, takže proto tu stejně jako warez a podobné ani upravování ROMek propagovat nebudu.
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 23.11.200716:35
Také nejsem, ale četl jsem už na více místech, že české právo připouští modifikace software, pokud je to za účelem zajištění jeho deklarované funkčnosti. Např. kdyby nefungoval správně foťák, tak bych i neautorizovaným fixem nic nepokazil ­(ovšem ze strany výrobce bych asi reklamace takto modifikovaných zařízení odmítl­). Přepsání komplet celé ROM je už asi taky jiné kafe. Neví někdo, jak to je?
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200719:38
Dejme tomu, že tomu tak je, tak potom bude stejně velká část romek ­"proti pravidlům­", protože jejich autoři často přidají přímo do ROM nějakých ten program.
Odpovědět0  0
Mark1651561 | 24.11.200719:52
prosimvas nerikejte tomu ROM kdyz se to da prepisovat budte tak hodni ... rom znamena = pamet pouze pro cteni ... nic vic nic min ... pokud je na ni mozne zapisovat proste to uz neni ROM a basta .
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 24.11.200720:04
No tak EEPROM, chapes, co je zkratka? ­(vidis tam to slovo ROM? to te neirituje?)
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 23.11.200711:14
"Vzhledem k tomu, že kvalitních task managerů, které jsou plně kompatibilní s Windows Mobile 6, je stále ještě nedostatek, jsme rádi, že je program v přístroji nainstalován. Pro PDA se starší verzí operačního systému můžeme doporučit kvalitní Magic Button a velmi dobrý vBar.­"

Já bych upozornil především na skvělý tMan českého autora, který je zdarma.
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200716:27
Máte pravdu, je to dobrý program, jednu dobu jsem ho i používal a patří mezi nejlepší freeware task managery pro WM.
Odpovědět0  0
Lukiino | 23.11.200711:12
Rozlišení displeje pravěké, cena vysoká, klávesnice zbytečná.
Uvažuju o ETEN X800 za 14 tisíc a s lepší výbavou.
Odpovědět0  0
Zdenek_79 | 23.11.200714:54
Tou lepsi vybavou myslite co? Tu mensi pamet, z ktere mate diky VGA volno jen 25MB po hard resetu?
Odpovědět0  0
skalda | 3.1.200821:42
x800 je špatná volba.Nestabilní zařízení, neustále tuhnoucí pro nedostatek paměti. Ram velice nedostatečná, procesor na obsluhu vga displaye nestačí. Videa jsou trhaná. Displej potřebuje více paměti a energie. Nejsem si jist tou lepší vyhlídkou
Odpovědět0  0
Miko_zrovnabezloginu | 23.11.20078:57
tak to rozlišení 320x240 mě vážně zklamalo... o absenci jacku snad radši ani nemluvím. Málem jsem začal uvažovat o dárku k Vánocům. Smůla, snad jindy.
Odpovědět0  0
tlkounev | 23.11.200710:20
A kolik byste chtěl? Na tak malý displej to bohatě stačí. TyTN II jsem držel v ruce s puštěným filmem a problém jsem na něm neshledal. Ale pokud chcete nosit po kapsách velké displeje, tak prosím, ale kdo je vyrábí? Jinak HTC prodává redukci z USB na Jack 3,5.
Odpovědět0  0
Miko_zrovnabezloginu | 28.11.200713:01
320x240 mě v prohlížeči bohužel nevyhovuje, to je v podstatě celé. Jsem náročný? nepochybně :­) Ale vývoj jde dopředu, věřím, že jednou najdu ­"svůj­" produkt.
Odpovědět0  0
inetMark (61) | 17.12.20077:49
Mam PDA s VGA rozlisenim. Myslis ze to rozlisenie staci? Hlupost. Na pozeranie klasickych net stranok je to malo. A na zariadeni ako je TyTN II nechcem VGA z dvoch dovodov:
- pismo mi nepripada stvorcekate a mensie pismena nepotrebujem ­(boli by az priliz male potom a keby si si ich v systeme zvacsil tak na co by bolo VGA na tak miniaturnom displeji?­)
- hlavny dovod preco tam VGA nechcem je, pretoze by bolo vykreslovanie 4 krat narocnejsie a tym by bolo zariadenie pomalsie!!! Toto chces? Ok. Kup si E­-tena a potom sa ozvi ;)
Odpovědět0  0
radekhulan (150) | 23.11.200712:35
Toto typicky říkají chudáci, co si nemohou mobilní počítač ­/ telefon za skoro 20.000 Kč dovolit.

Profíci naopak moc dobře chápou, že VGA začíná mít smysl od cca 3.5­" LCD, ale na 2.6­-2.8­" LCD je to hovadina ­(viz naprosto nepoužitelný E­-TEN­). Písmena velikosti 8px jsou na VGA ­/ 2.x­" tak mrňavé, že se naprosto nedají přečíst ­(musím si je tedy zvětšovat­). Celé zařízení má nižší výkon a problém s řadou aplikací.

Ale pokud je někdo debil, a řve ­"jen VGA i pro 1­" displej!­", dobře mu tak :­-­)­)­) Profíci se mu směji...

HTC Kaiser je prostě bomba, vynikající kontrastní displej, špičkově citlivá GPS ­(lepší než Sirf Star III­), stále přijatelná váha ­(pod 200 gramů­), Wifi, Bluetooth, GPRS­/EDGE, 3G, 3MPx fotoaparát vzadu a VGA vepředu, parádní QWERTY klávesnice na psaní SMS a emailů.

To je prostě božské zařízení, na němž není co zlepšovat. A zvětšit je o další 2 cm na šířku a narvat tam VGA displej znamená, udělat z něj něco jiného, a to konkrétně HTC Advantage:
http:­/­/www.htc.com­/product­/03­-products.htm

Nicméně, HTC Advantage je ještě dražší, na to uřvanec nebude 100% mít cash ;­-)
Odpovědět0  0
Tired (112) | 23.11.200714:23
A ty si akoze profik?
Odpovědět0  0
Lukiino | 23.11.200714:36
mám z tvého příspěvku pocit, že ten chudák, uřvanec a debil jsi akorát ty.
Odpovědět0  0
ad_ignorantiem | 23.11.200715:43
A jéžiš, Radeček zase řádí. Každý, kdo s ním nesouhlasí je pomatenec, uřvaný pubescent, socka co na to nemá prachy a podobné nesmysly.
Milý RH: Pokud bys alespoň takový formát, jak o sobě tvrdíš, tak bys při změně svého názoru uznal, že jsi se mýlil. Jediné, co ale umíš, je mazat všude možně své předchozí názory aby nevyšlo najevo, že snad někdy v minulosti RH tvrdil něco jiného.
Takže přeji hodně dalších úspěchu v obsesivně egocentrickém žvatlání.
Odpovědět0  0
pangi | 23.11.200715:54
No, ale tentokrat ma RH pravdu. Kaisera vlastnim, takze mozem povedat ze display je super kvalitny, citatelny a VGA je pri danej velkosti naozaj zbytocne..
Odpovědět0  0
Pajis | 23.11.200716:05
Přesně tak, tady má pan Hulán pravdu, HTC Kaiser je to nejlepší co se dá za ty peníze sehnat, snad kdyby měl ještě radio ;)
Odpovědět0  0
tlkounev | 23.11.200716:11
Na co rádio, máš internet, můžeš jet přes něj. :­-)
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200716:25
Já bych byl opatrný při srovnání s Advantage, neb s Tytnem II se dá krásně psát za chůze, kdežto Advantage je sice skvělý při psaní na stole, ale vzhledem k tomu, že je klávesnice nacvakávací, není pohodlí při psaní za chůze nejlepší.
Odpovědět0  0
Héctor | 24.11.200718:47
Tak sa musim pochvalit, ze som tiez stastnym majitelom tejto srandy, a nelutujem, ze som zanho dal tolke peniaze. No, musim potvrdit, ze VGA displej tomu telefonu nechyba, na vsetko si vystaci s tym, co ma, Win Mobile je tiez skvely OS, na ktory ziadny symbian ani nic ine zatial nema a asi ani mat nebude. Co sa tyka klavesnice, tak som si dako nezvykol ju pouzivat a ani by mi nechybala.
Odpovědět0  0
Miko_zrovnabezloginu | 28.11.200712:55
mám­-li brát tento příspěvek jako vulgární nezdařený pokus útok na mou osobu a inteligenci, pak prosím redakci ať ho smaže.
Rád se pobavím s někým, kdo diskutovat umí.
Odpovědět0  0
Miko_zrovnabezloginu | 30.11.20078:16
páni redaktoři děkuji za ­(ne­)podporu :­-/
Odpovědět0  0
tlkounev | 23.11.200716:09
Tady mizí příspěvky???? Pouze jsem řekl, že je pro USB redukce do 3,5 jacku a že je rozlišení naprosto v pořádku, že jsem měl možnost TyTN IIu držet v ruce se spuštěným videem. Pouze jsem napsal, že jestli chce autor příspěvku mít větší displej a nosit to celý v kapse, tak prosím, ale on se pronese. Na tomhle serveru to byl můj první příspěvek a hned smazanej. Chlapi, jste borci. To ten človíček je admin nebo co, že se mu nesmí odporovat a vysvětlovat, že si TyTN II může klidně koupit k Vánocům? Pokud byste mi to řekli dříve, tak jsem tu nemusel nic psát, ušetřili bychom si čas a peníze.
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 23.11.200716:26
To se mi nezdá, já mám zapnuté zasílání příspěvků této diskuze na e­-mail, a tenhle mi nepřišel. Pochybuji, že by tady měli nějaký buffer na potvrzování příspěvků ­(nejsme na webu jistého majitele TyTNu ;­))
Odpovědět0  0
tlkounev | 23.11.200716:33
Když se podíváte do seznamu příspěvků, tak je tam ten můj v 10:20:24 a nikde není k přečtení.
Odpovědět0  0
Mem_ (46) | 23.11.200716:38
Aha tak to je zajímavé, e­-mailem mi skutečně nepřišel, není to spíš nějaká chyba redakčního systému?
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1098) | 24.11.20074:43
Není to chyba, ale pozůstatek z doby, kdy jsme ještě neměli na webu Captchu a kdy byly v zakázaných frázích různé řetězce znaků kvůli eliminaci SPAMu, kterého byly v té době naše diskuze plné. A právě inkriminovaný příspěvek takový řetězec obsahoval, proto se ani nezveřejnil ­- teď jsem jej povolil a onen řetezec ze zakázaných frází odstranil ­(jako řadu dalších, které by mohly činit problémy, jelikož Captcha se za těch X měsíců provozu osvědčila­).
Odpovědět0  0
Maila87 | 23.11.20078:31
Potvrzuji připomínku Zdenka_77, jedna se o GPS v procesoru od Qualcommu.
Chtěl jsem se zeptat na rychlost bez češtiny ­(prý je vyšší­). Zda jste testovali bez ní, nebo pouze s ní. A jaká je kvalita TomTomu a tohoto MDA. Například jestli funguje dopravní hlášení přes GPRS a podobně. Děkuji
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200716:23
Dobrý den, s dodávanou češtinou od Sunnysoftu je přístroj o něco málo pomalejší než bez češtiny. Podle mých zkušeností s produkty Sunnysoftu by měla pomoci aktualizaci na novější verzi.
Odpovědět0  0
Zdenek_77 | 23.11.20077:08
HTC TyTN II nema Sirf Star III chipset, pouziva integrovany GPS prijimac primo v chipsetu od Qualcommu. A je mnohem citlivejsi nez Sirf.
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 23.11.200716:22
Děkuji všem čtenářům na upozornění ohledně GPS čipsetu, již je to opraveno.
Odpovědět0  0
Zabza12 (1) | 26.11.200718:52
Viděl jsem srovnávací test, a nevypadá to, jak píšeš. http:­/­/www.gpspassion.com­/fr­/articles.asp?id=237
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.