Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
22.2.2001, Daniel Smička, recenze
Poslední z tříčlenné série testů LCD monitorů je Studioworks LG570LS. Tento LCD panel se zobrazovací plochou TFT o velikosti 15,1” s rozestupem obrazových bodů 0.3x0.3 mm dosahuje maximálního rozlišení 1024 x 768 bodů při škále 262.144 barev. A jak je to vlastně myšleno s tím kinem?
Arax | 22.2.200110:40

Tak tenhle clanek je opravdu o nicem. Evidentne se autor zastavil nekde v showroomu, minutu pozoroval NEJAKY obraz a pak napsal "ze je to dobry". "A pro parametry si dojdete na web vyrobce". Tak proc by jsme meli chodit pak na vas web? Vyrobcu neni mnoho a jejich weby jsou tez verejne :-))

Kdys to tak bude dal pokracovat

Odpovědět0  0
Autor | 23.2.200110:26

Dovolim si Vam plne oponovat. Co se tyce parametru - nejdulezitejsi jsou v clanku uvedeny hned na uvodni strance. Vsechny ostatni cisla, jsou ulozeny primo na nasem Webu ve formatu PDF. Myslim si, ze pro vetsinu ctenaru nejsou az tak dulezite a kdo ma zajem si je snadno otevre v novem okne. Odkaz na web vyrobce - myslim, ze je dulezity a nechci jej tajit. Snadno si muzete potom projit zakladni informace o celem sortimentu. Nesouhlasim s Vami, ze na strankac vyrobce najdete vsechno co zde. Take si myslim, ze popis monitoru je vcelku komplexni. Pokud jsem neco opomel, uvedte prosim konkretne co? Nahled na kvalitu obrazu je hodne subjektivni zalezitost. Je tezke ji slovy popsat. Podle meho nazoru je pro ctenare nebo cloveka co si jej hodla koupit, dulezitejsi zkusenost z provozem, zajimavosti kolem tohoto monitoru a problemy, ktere nam zpusobil. Samozrejme i vlastni nazor. Vse uvedene jsem popsal. Kvalita obrazu byla vskutku dobra. A pokud si nekdo bude chtit monitor nekdo koupit, stejne si sam necha predvest vz
hled obrazu. Ovsem vynecha z vyberu ty produkty, ktere dopadli opravdu spatne hodnoceni at uz u nas ci jende. A co se tyce Vaseho posledniho "rypnuti" - delate Vy neco pro lidi? Neni lehke, napsat neco objektine, nezaujate a technicky precizne, ale zaroven ctive. Muzete si to u nas vyzkouset?!?

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.