Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
20.11.2000, Emil Pavelka, recenze
Včetně OCR, zasílání Faxů, Emailů…
Josef Hrázský | 18.9.20018:08

Scaner jsme zakoupili pro naše počítače Apple,
protože byl inzerován i pro ně. Nejenže u scaneru, nebyli ovladače pro Apple, po zavolání do HP mi bylo sděleno, že ovladače ještě nejsou v ČR a stáhnout se nedají. Po 3/4 roce urgencí, mi sdělily, že za 150 Kč mz je prodají.
O ovládání scaneru pro windows je zoufalé, zvláště, když potřebujete. Scanovat větší množství.

Odpovědět0  0
Tino | 2.8.20019:10

Taky o něm uvažuji. Viděl jsem ho u kamaráda a docela se mi to libilo. Ale váhám nad tím dianástavcem. Pro mě je to docela důležité, protože mám dost velkou spotřebu filmů a v minilabech se k nim nechovají zrovna nejlépe. Hlavně by mě zajímalo jak kvalitní jdou z toho udělat diáky? Jaká je maximální rozumná velikost tisku jako fotky? Jestli je to 9x13 nebo 10x15, tak je to pro mě takové nezajímavé...

Odpovědět0  0
Slávek | 29.7.200113:15

Dobrá otázka: "A jaká je DENSITA " . Dosti podstatná informace pro snímání
diapositivů.Určitě bude pod 3,5. :-)

Odpovědět0  0
Honza | 16.4.200111:31

Na servru venovanemu grafice jsem se docetl ze stolni scanery s dianastavci maji problemy s tmavymi diaky diky male densite. Jak je to doopravdy????. Uvazuju o koupi HP 5370c ale toto je pro me rozhodujici. Odpovezte mi prosim kdo s tim mate zkusenost. Díky Honza V. z Prahy

Odpovědět0  0
Dalibor | 14.4.200117:18

Zakoupil jsem si tento skener a jsem s ním naprosto spokojen, až na jednu malou věc.
Při skenování do MS Wordu mi Word hlásil chybu rozhraní Twain a naskenování obrázku se nezdařilo. Nyní je ve Wordu přístupné jen zatržítko "vlastní skenování", takže musím obrázek naskenovat nejprve přes HP PrecisionScan a zněj mohu přes menu "soubor" obrázek naskenovat dále do Wordu. Skenovat přímo, nejde ani do jiných programů.
Budu vděčný za každou radu, která mi pomůže.
S pozdraven Dalibor.

Odpovědět0  0
Tommy | 1.2.200115:34

Jakou ma densitu ?

Odpovědět0  0
karel | 25.11.200015:08

Co píše autor "EP" je svatá pravda. Jak si ještě dlouho necháme líbit porušování zákona o ochraně spotřebitele tím, že k zařízení za pakatel - 10000.-Kč - není přibalen český návod?
Před rokem jsem kupoval střižnu, asi za stejnou cenu. Dodavatelská firma měla přeloženu instrukční knížku do češtiny na svých internetových stránkách. Mohl jsem se ji naučit ovládat ještě před tím, než jsme ji koupil. Proto jsem jim odpustil, že česká instrukční knížka nebyla součástí dodávky. Dotyčná firma měla také české překlady návodů ke všem nabízeným produktům na reklamním CD, které rozdávala na Invexu. To je alespoň reklama!
Kdyby si to někdo vzal za své a uveřejnil na Internetu překlady manuálů těch nejznámějších programů, zasloužil by medajli. Ono nejde jen o to znát základy angličtiny. Může se totiž objevit nějaká nejasná dronost a člověk pak bádá a badá a bádá ....

Odpovědět0  0
Petr | 21.11.200013:37

Za ty peníze asi nic lepšího neseženete, mám 5370C doma a jsem naprosto spokojený, fotky jako vyšité, negativy nutno doladit... Tlačítka jsou fajn, dokonce si i moje žena umí SAMA zkopírovat a vytisknout co potřebuje - právě díky tlačítkům. Snad jen ten síťový vypínač trochu postrádám....
Petr

Odpovědět0  0
Karel Benda | 21.11.20006:59

Kromě popsaných věcí je nejcennější technologií hp scanjetů skenování do webu. V několika krocích uložíte obrázek, fotografii nebo cokoliv jiného do rozhraní serveru MyFamily.com aj. Když si spočítáte náklady, můžete zatím počkat na cenový pád digitálních foťáků, protože ceny kompaktů z minilabu jsou zatím bezkonkurenční. Další info o skeneru viz vánoční příloha SWN 12/2000.

Odpovědět0  0
ctenar | 20.11.200014:06

Mesic mam vyse uvedeny scanner na svem stole, a zatim jsem oskenoval asi 500 diapozitivu a jsem spokojen. Vse skenuji jen v 600 DPI (na tisk fotek mi to staci), ale cas skenu se mnohem zrychli. Pokud jde o kvalitu, mohu ji srovnat s nejlevnejsim univerzalnim dianastavcem od Musteku (cca 2500kc). Pri stejnem rozliseni 600dpi ma HP mnohem lepsi vysledek. Navod mi taky chybel:-) Ta sablona na diaky neni mozna spatna, ale je k nicemu (je o neco vetsi nez ta dira a ja nevim proc - asi chyba) a diaky tak radeji vkladam bez sablony... Ale to jsou detaily, jde hlavne o optiku a ta je za ty penize skvela... A tlacitka? Ne, opravdu je nebudu - tak asi jako vetsina - pouzivat.. Testoval jsem na systemech Win98 a WinMe = bez problemu... klidne si to kupte.

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.