Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Rozmach přídavných zařízení pro notebooky SideShow

2.1.2007, Jan Vítek, aktualita
Rozmach přídavných zařízení pro notebooky SideShow
Společnost Asustek již před nějakým časem představila svůj 12,1" notebook W5Fe s podporou SideShow zařízení. To umožňuje jeho uživateli, aby si přes malou LCD obrazovku na víku mohl i bez zapnutého notebooku zkontrolovat e-mailovou schránku,...
Společnost Asustek již před nějakým časem představila svůj 12,1" notebook W5Fe s podporou SideShow zařízení. To umožňuje jeho uživateli, aby si přes malou LCD obrazovku na víku mohl i bez zapnutého notebooku zkontrolovat e-mailovou schránku, přehrát hudbu či prohlédnout obrázky. Stejně tak Windows Vista Media Center dálkové ovladače vám dovolí přístup k hudbě, videu a EPG bez nutnosti bootovat do systému. Windows SideShow využívá výhod technologie Preface od PortalPlayer a hardwaru s USB rozhraním, 32MB SDRAM, 1GB NAND pamětí, barevného displeje o rozlišení 320x240 a mikrořadiče PP5024.


MSI Mega Player 529 v SideShow provedení

Objevilo se i nové využití přehravače MSI Mega Player 529 jako SideShow zařízení. Původně je tento 1GB přehravač s 2,5" LCD schopen pouštět hudbu ve formátech MP3 a WMA a zobrazovat MJPEG, ale jako SideShow zařízení může i zajistit přístup k e-mailové schránce, prezentovat v PowerPoint, atd. Přístí týden odstartuje Consumer Electronics Show, kde se mají představit další novinky z této oblasti. SideShow se zaměří především na notebooky s cenou kolem 1500USD a více, jejichž cena bude tímto navýšena o asi 40USD.

Zdroj: DailyTech