Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung a trojice hudebních přehrávačů

19.8.2007, Marek Štelčík, aktualita
Samsung a trojice hudebních přehrávačů
Společnost Samsung představila a oznámila na přehlídce trojici svých hudebních přehrávačů. První z nich nese název YP-T10 a tento přehrávač zvládne přehrávat kromě hudebních formátů i video, obsažen je také FM tuner pro poslech rádia. Novinka...
Společnost Samsung představila a oznámila na přehlídce trojici svých hudebních přehrávačů. První z nich nese název YP-T10 a tento přehrávač zvládne přehrávat kromě hudebních formátů i video, obsažen je také FM tuner pro poslech rádia. Novinka poslouží také jako diktafon a nahrávat můžete i hudbu z rádia. Hrát také můžete Java hry a zobrazovat obrázky, podporována je pak Bluetooth technologie pro bezdrátový přenos hudby a používání bezdrátových sluchátek. Z hudebních formátů je podpora pro MP3, WMA, WMV a video si přehrajete MPEG4. Hmotnost zařízení je 43g. Druhé zařízení nese název YP-P2 a opět je podporována technologie Bluetooth a nabídne rozlišení WQVGA.



Toto zařízení nabídne i další praktické funkce jako kalendář, textový editor a má výborně posloužit i k přehrávání filmů, neboť nabídne vysokou kvalitu zobrazovaných videí a obrázků. Poslední novinka je mp3 přehrávač YP-S5 a jedná se o lehce přenosný mp3 přehrávač se zabudovaným reproduktorem. Novinka přijde v 2GB, 4GB a 8GB variantě a nabízené barvy budou černá, fialová, červená, žlutá a bílá. Nabízen je 2“ LCD displej a až 30 hodin poslechu hudby či 4 hodiny videa v kuse na jediné nabití. Ani zde nechybí Bluetooth technologie a hmotnost má být ještě menší než 43g u prvního přehrávače. Nejsou však zveřejněny žádné detaily ohledně ceny, dostupnost je stanovena na konec tohoto roku.

Zdroj: Mobilewhack