Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung nabídne elegantní a kompaktní tiskárny

8.1.2010, Jan Vítek, aktualita
Samsung nabídne elegantní a kompaktní tiskárny
Společnost Samsung si připravila celé nové portfolio multifunkčních tiskáren, které označuje za elegantní, kompaktní a vhodné pro celou škálu uživatelů, od studentských kolejí až po domácí kanceláře. Dočkáme se připojení Wi-Fi i standardu...
Společnost Samsung si připravila celé nové portfolio multifunkčních tiskáren, které označuje za elegantní, kompaktní a vhodné pro celou škálu uživatelů, od studentských kolejí až po domácí kanceláře. Dočkáme se připojení Wi-Fi i standardu DLNA.



Černobílá laserová tiskárna Samsung ML-2525 je vybavena tlačítkem Easy Screen Print (ESP), tiskne celou pracovní plochu, což je užitečné při tisku více internetových stránek a program AnyWeb Print umožňuje uživatelům vybírat a přetahovat obsah z různých internetových stránek na jednu prázdnou stránku bez nutnosti dalšího editování či změny velikosti. Model ML-2525W má místo tlačítka ESP Ethernetový port, ale také podporou bezdrátového připojení. Obě tiskárny dosahují rychlosti tisku až 24 stránek za minutu, jejich měsíční zatížení je 12000 stran a jsou vybaveny bezprašným kazetovým zásobníkem.

Pak tu jsou černobílé multifunkce SCX-4623F/SCX-4623FW pro kopírování, skenování, faxování a samozřejmě tisk. Operují s rychlostí tisku 23 stran za minutu a měsíčním zatížením 12000 stran, takže jsou spíše pro náročnější uživatele. Barevný tisk zase nabízí modely CLP-325 a CLP-325W a další dva CLX-3185FN a CLX-3185FW přidávají k základním třem funkcím ještě fax. Písmeno W v označení znamená Wi-Fi konektivitu.

Všechny barevné tiskárny mají měsíční zatížení až 20000 stran, software AnyWeb stejně jako černobílá zařízení. Tiskárny CLP-325 a CLX-3185 také mají tlačítko EPS pro tisk obsahu obrazovky a technologie NO NOISTM společnosti Samsung má snížit celkovou úroveň hlučnosti. A nakonec je zde tlačítko pro ekologický tisk.

Zdroj: TZ Samsung