Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung představuje dva SyncMaster monitory s VoIP

26.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
Samsung představuje dva SyncMaster monitory s VoIP
SpolečnostSamsung Electronics, známé společnost v oblasti spotřební elektroniky a digitálních technologií, představuje dva nové 22“ monitory s funkcí VoIP, čímž umožní pořádání videokonferencí a videorozhovorů. Monitory jsou vybaveny samostatným...
SpolečnostSamsung Electronics, známé společnost v oblasti spotřební elektroniky a digitálních technologií, představuje dva nové 22“ monitory s funkcí VoIP, čímž umožní pořádání videokonferencí a videorozhovorů. Monitory jsou vybaveny samostatným počítačem, takže stačí jednoduše je zapojit do sítě a můžete volat. Představen byl monitor SyncMaster 220TN, který stačí připojit k síťovému kabelu, připojit monitor k počítači není nutné. Protože monitor má vestavěnou kameru, mikrofon a reproduktor, mohou uživatelé komunikovat pomocí software, který je součástí monitoru, aniž by museli dokupovat jakékoli další vybavení.



Stačí jim pouze kabel k připojení k síti. Druhým monitorem je Samsung SyncMaster 225UW, ten je optimalizovaný pro Microsoft UC (Unified Communication), aby bylo možné zajistit plnou správu uživatelů/identit. Opět je vybaven kamerou, mikrofonem a reproduktorem. Oba monitory podporují rozlišení až 1680x1050 a mají USB hub se čtyřmi, resp. dvěma USB porty. Samotné monitory pak nesou černé barevné provedení, jejich přesná cena není zatím známá. Prvně zmíněný monitor pak nabídne jas 300cd/m2, kontrast 700:1 a dobu odezvy 5ms. Hmotnost je zhruba 7,9kg.

Zdroj: Samsung