Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung ukazuje notebook P200 - Doplněno

3.3.2008, Marek Štelčík, aktualita
Samsung ukazuje notebook P200 - Doplněno
Společnosti Samsung zřejmě docházejí modelová čísla notebooků a tak zvolený název nového notebooku P200 může mnohé zmást. Důvod je jednoduchý, stejný model nabízí i společnost Toshiba. V podání společnosti Samsung se u notebooku P200 jedná...
Společnosti Samsung zřejmě docházejí modelová čísla notebooků a tak zvolený název nového notebooku P200 může mnohé zmást. Důvod je jednoduchý, stejný model nabízí i společnost Toshiba. V podání společnosti Samsung se u notebooku P200 jedná o lehce přenosný notebook s 12,1“ širokoúhlým SuperBright displejem s ochrannou vrstvou Protect-o-SoftGrip zvyšující odolnost. Notebook dále nabídne Bluetooth 2.0 s RDR, 10/100 Ethernet, Atheros Super G wireless, webovou kameru, čtečku paměťových karet 6-in-1 a dva USB 2.0 porty.



Společnost vychvaluje také technologii Silver Nano Technology, která má bránit tomu, aby na klávesnici zůstávali bakterie. Divize Computer Systém společnosti Samsung dodává, že na šestičlánkovou baterii vydrží notebook pracovat tři hodiny. Hmotnost notebooku je 1,89 kg a použity budou Core 2 Duo procesory společnosti Intel, grafické operace bude obstarávat ATI Radeon Xpress 1250. Zbylé detaily budou teprve představeny na přehlídce CeBIT 2008.

Doplněno: Nabízeny budou dva USB 2.0 porty a rozlišení webové kamery je 1,3 Mpixelu. Navíc nechybí novinka nesoucí název Silver Nano Technology, což znamená, že malé částečky stříbrného nano-prášku rozprášené po klávesnici zajišťují, že se notebookům vyhnou bakterie.

Zdroj: Laptoplogic