Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung uvádí novou laserovou tiskárnu pro malé a střední podniky

25.6.2007, Jan Vítek, aktualita
Samsung uvádí novou laserovou tiskárnu pro malé a střední podniky
Nová laserová tiskárna Samsung ML-3470 je dle firmy ideální pro malé a střední podniky, jimž prý může nabídnout vysokou spolehlivost, ekonomický provoz a snadnou obsluhu. Senior Vice President Jangjae Lee z oddělení Marketing Teams společnosti...
Nová laserová tiskárna Samsung ML-3470 je dle firmy ideální pro malé a střední podniky, jimž prý může nabídnout vysokou spolehlivost, ekonomický provoz a snadnou obsluhu. Senior Vice President Jangjae Lee z oddělení Marketing Teams společnosti Samsung říká: “Nová tiskárna ML-3470 díky větší paměti, vyšším objemům tisku a kapacitě toneru znamená úsporu nákladů na tisk a vyšší výkon. Samsung zvyšuje trvanlivost a hodnotu svých produktů, a tím usnadňuje obsluhu svých zařízení pro všechny v kanceláři.”



ML-3470 je nástupcem modelu ML-3050 a nabízí zákazníkům možné měsíční zatížení až 50.000 stránek. Tiskárna je vybavena 400MHz procesorem pro rychlý tisk i rozsáhlých materiálů. Toner s nejvyšší kapacitou dokáže potisknout až 4000 stránek a při úsporném tisku až 100000. Ten lze nastavit snadno stisknutím jednoho tlačítka. Snížena byla také hlučnost tiskárny na 52 dB tím, že Samsung snížil tření součástek uvnitř. Mezi podporované OS patří různé distribuce Linuxu, Windows Vista a samozřejmě také starší verze Windows. Tiskárnu lze připojit do sítě pomocí kabelu, nebo přes bezdrátovou kartu. Firmy si ji budou moci pořídit koncem srpna tohoto roku za cenu 8 590 Kč bez DPH.

Zdroj: Samsung