Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SanDisk Cruzer Titanium Plus s automatickým zálohováním

2.1.2008, Marek Štelčík, aktualita
SanDisk Cruzer Titanium Plus s automatickým zálohováním
Společnost SanDisk Corporation dnes oznámila svůj nový přehrávač nesoucí název Cruzer Titanium Plus. Ten se opět připojuje do USB rozhraní počítače a jedná se o flash paměť. Novinka bude prezentována na přehlídce Consumer Electronics Show...
Společnost SanDisk Corporation dnes oznámila svůj nový přehrávač nesoucí název Cruzer Titanium Plus. Ten se opět připojuje do USB rozhraní počítače a jedná se o flash paměť. Novinka bude prezentována na přehlídce Consumer Electronics Show začínající 7. ledna a končící 10. ledna. Cruzer Titanium Plus nabízí 4 GB skladovacího prostoru a navíc online zálohování dat uložených na paměti. Data se ukládají na webové úložiště na internetu, což má výhodu v tom, že pokud si paměť zapomenete doma, tak můžete s daty pracovat. Nemluvě o zamezení ztráty dat v případě, že Vám paměť někdo ukradne či ji přímo ztratíte.



Pokud počítač nemá zrovna přístup k internetu, tak se data zazálohují na disk a na webové úložiště se zálohují po obnově připojení. Samotná paměť pak nabízí taktéž zvýšenou odolnost díky použití pogumování a kovovému krytu. Data jsou chráněna AES šifrováním. Dostupnost se očekává od března tohoto roku. Nicméně nepodléhejte příliš nadšení, společnost sice prezentuje výhody automatického online zálohování obsaženého k paměti. Ale po koupi dostanete zdarma pouze šest měsíců používání této služby zdarma, po uplynutí této doby musíte zaplatit 29 amerických dolarů za rok, což zprostředkovává společnost BeInSync. Samotná paměť stojí 59 amerických dolarů.

Zdroj: Laptoplogic