Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SanDisk představuje Sansa Shaker mp3 přehrávač

19.4.2007, Marek Štelčík, aktualita
SanDisk představuje Sansa Shaker mp3 přehrávač
Společnost SanDisk představila nový hudební mp3 přehrávač nesoucí název Sansa Shaker. Ten je určen pro rodiny s dětmi, tedy konkrétně především pro děti. Nejedná se totiž o klasický přehrávač, ale nabízí mnoho neobvyklých funkcí. Mnohé může...
Společnost SanDisk představila nový hudební mp3 přehrávač nesoucí název Sansa Shaker. Ten je určen pro rodiny s dětmi, tedy konkrétně především pro děti. Nejedná se totiž o klasický přehrávač, ale nabízí mnoho neobvyklých funkcí. Mnohé může potěšit zabudovaný reproduktor pro poslech hudby bez sluchátek, dva jacky umožňující poslouchat přes sluchátka dvěma osobám zároveň a také SD slot pro paměťové karty. Zajímavé je potom řešení měnění skladeb, název přehrávače Sansa Shaker není totiž zcela bezúčelný, pro změnu skladby musíte přehrávačem zatřást. Tedy použít můžete i klasický kontrolér pro posunutí na další skladbu a regulaci hlasitosti, ale sama společnost si od „Shaker“ funkce slibuje oblíbenost především u mladých milovníků hudby.

Nový přehrávač Sansa Shaker bude dostupný ve dvou variantách, v modré a růžové (zřejmě barvy zvolené pro chlapce a děvčata). Chybět nebude USB kabel pro připojení k PC, sluchátka a přehrávač pohání jedna AAA baterie, na kterou vydrží zařízení hrát až 15 hodin. Obsažena je též 512MB SD flash paměťová karta s pěti předehranými písněmi. Dostupnost nového mp3 přehrávače Sansa Shaker je stanovena na tento měsíc v USA, zbytek světa má následovat o něco později. Cena je potom zhruba $40 v běžném prodeji.

Zdroj: digit-life