Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 1. kolo Hardware: vyhodnocení

5.9.2006, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 1. kolo Hardware: vyhodnocení
V červenci jsme Vás formou článku "Výzva pro talentované - wallpapery s HW tématikou" informovali o této aktivitě, která spočívala v tvorbě wallpaperů s HW tématikou a jejich následné zařazení do naší galerie, kde je bylo posléze možné hodnotit...
V červenci jsme Vás formou článku "Výzva pro talentované - wallpapery s HW tématikou" informovali o této aktivitě, která spočívala v tvorbě wallpaperů s HW tématikou a jejich následné zařazení do naší galerie, kde je bylo posléze možné hodnotit a komentovat (pro více informací nahlédněte do zmiňovaného článku).



25.8.2006 byla možnost hodnocení jednotlivých návrhů ukončena a následně byla na fóru vytvořena anketa s otázkou, jaký Wallpaper z doposud 15 nejlépe hodnocených se Vám líbí nejvíce. Anketa byla aktivní do 1.9.2006 a dopadla následovně:


Jak je tedy zřejmé, ankety se zúčastnilo celkem 137 čtenářů Světa hardware. Z tohoto počtu hlasovalo 58 čtenářů pro wallpaper uživatele Keymaster (navrh02) - to je úctyhodných 42%. Druhý v pořadí se umístil wallpaper uživatele Asson (navrh01) a třetím v pořadí se stal wallpaper uživatele Bin Ladin (navrh02). Jak bylo v úvodním článku zmíněno, byly tyto 3 nejlepší návrhy umístěny na samostatnou stránku, na kterou směřuje na hlavní stránce magazínu Svět hardware nový odkaz "Wallpapery" umístěný v boxíku "Special" v levém sloupci.

 

Autor: Keymaster



 


Autor: Asson



 


Autor: Bin Ladin




Dále jejich tvůrci obdrželi v rámci diskuzního fóra Světa hardware první základní ocenění z kategorie "Wallpapery" a byli zkontaktováni, aby nám napsali adresu, na kterou jim pošleme tričko s logem Světa hardware (v jim odpovídající velikosti). Budeme se těšit u další tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper s... nějakou momentálně nespecifikovanou tématikou.