Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper: 100 000 zobrazení stránky s těmi nejlepšími

1.10.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper: 100 000 zobrazení stránky s těmi nejlepšími
Máme tu zajímavé jubileum pro všechny příznivce naší Výzvy pro talentované, tedy tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper s určitou tématikou (každý měsíc je nové kolo). Speciální stránka obsahující nejlepší trojice wallpaperů ze všech kol, kterých...
Máme tu zajímavé jubileum pro všechny příznivce naší "Výzvy pro talentované", tedy tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper s určitou tématikou (každý měsíc je nové kolo). Speciální stránka obsahující nejlepší trojice wallpaperů ze všech kol, kterých doposud proběhlo už 12, pokořila v těchto dnech hranici 100 000 zobrazení!

Na této stránce jsou wallpapery k dispozici i pro neregistrované (v galeriích jsou všechny soutěžní wallpapery ke stažení pouze pro přihlášené). Na stránku je také možné se dostat pomocí odkazu "Wallpapery" v boxíku "Speciál" v levém sloupci nebo pomocí náhodné trojice těch nejlepších z jednotlivých kol v boxíku "Nejlepší wallpapery" umístěném níže.


- pro zobrazení stránky s nejlepšími wallpapery klikněte na obrázek -

Aktuální data vypadají následovně:

Počet shlédnutí této stránky: 101215
Stránka byla vytvořena 03-09-2006 - 10:57, Naposledy upraveno: 17-09-2008 - 14:34.

Počínaje dnešním dnem je možné začít hodnotit wallpapery v 13. kole s tématikou Středověk. Brzy oznámíme v pořadí už 14. kolo - všem potenciálním zájemcům o účast doporučuji, aby byli naladěni, jelikož v něm bude kromě kreditů v rámci našeho odměňovacího systému i mimořádně zajímavá cena za 1. místo.