Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 11. kolo Workoholik: počátek hodnocení

1.8.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 11. kolo Workoholik: počátek hodnocení
Počínaje dneškem je už možné začít hodnotit wallpapery s tématikou Workoholik z naší poslední Výzvy pro talentované. Pro hodnocení (i zobrazení v plné velikosti) je nutné být na Světu hardware přihlášený (boxík v horní části pravého sloupce)....
Počínaje dneškem je už možné začít hodnotit wallpapery s tématikou Workoholik z naší poslední Výzvy pro talentované. Pro hodnocení (i zobrazení v plné velikosti) je nutné být na Světu hardware přihlášený (boxík v horní části pravého sloupce).


Na hlavní stránce fóra se v dolní části nachází 5 náhodných wallpaperů z galerie Workoholik.

Hodnocení bude možné až do 7.8.2008 (včetně). Cílem je, aby svůj názor vyjádřilo pokud možno co nejvíce lidí, jelikož se jedná o tvůrčí soutěž - zapojte se tedy do našeho snažení o zjištění toho nejlepšího wallpaperu a vyjádřete svůj názor. Jak ohodnocení provést se - stačí v galerii kliknout na název wallpaperu, zvolit v pravém horním rohu "Ohodnotit téma" a posléze odpovídající počet hvězdiček.


Wallpapery umístěné v galerii - tématika Workoholik

Na základě těchto hodnocení ze strany čtenářů se v úterý (8.8.2008) vytvoří na dobu jednoho týdne anketa, jejíž odpovědi budou zastupovat 10 do té doby nejlépe ohodnocených wallpaperů (bude dostupná i na hlavní stránce fóra).

Na přelomu dní 14.8. a 15.8. její výsledky definitivně rozhodnou o třech nejlepších wallpaperech, které se umístí na magazín SHW všem našim čtenářům volně ke stažení (wallpapery mohou obsahovat decentní podpis autora, který se tak může v případě úspěchu blýsknout a dostat do povědomí) + jejich autoři obdrží odpovídající počet kreditů v rámci našeho odměňovacího systému (3000 kreditů za 1. místo, 1500 kreditů za 2. a 3. místo) a také odpovídající ocenění v rámci našeho diskuzního fóra.