Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 14. kolo MSI je má volba: který je nejlepší?

13.11.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 14. kolo MSI je má volba: který je nejlepší?
Výběr nejlepších wallpaperů "MSI je má volba" se blíží do finále! Do zítřejšího dne (pátku 14.11.) včetně je na hlavní stránce našeho fóra k dispozici anketa obsahující 10 doposud nejlépe hodnocených wallpaperů s tématikou "MSI je má volba"...
Výběr nejlepších wallpaperů "MSI je má volba" se blíží do finále! Do zítřejšího dne (pátku 14.11.) včetně je na hlavní stránce našeho fóra k dispozici anketa obsahující 10 doposud nejlépe hodnocených wallpaperů s tématikou "MSI je má volba" (jedná se o finále už 14. kola naší Výzvy pro talentované). Pokud jste v ní doposud nehlasovali, zobrazí se vám, pokud budete přihlášení, přímo na hlavní stránce fóra v horní části).



Každá z 10 možných odpovědí je odkazem na daný wallpaper. Pokud tedy chcete ve vyhodnocení aktuálního kola této tvůrčí soutěže přispět i svým hlasem, máte příležitost! Hlasovat mohou pouze přihlášení uživatelé.

Autor nejlepšího wallpaperu obdrží za 1. místo i notebook MSI PR200GX v ceně cca 20 000,- Kč. Kromě toho bude odměnění 3 nejlepších wallpaperů následující: 1. místo = 3000 kreditů, 2. a 3. místo = 1500 kreditů.


Všechny wallpapery umístěné v galerii - tématika "MSI je má volba"

V anketě bude možné hlasovat až do 14.11.2008 (včetně ), posléze proběhne vyhodnocení soutěže (vyhlášení 3 vítězných wallpaperů). Po odhlasování se už na hlavní stránce anketa zobrazovat nebude, nicméně nadále ji bude možné nalézt v galerii wallpaperů "MSI je má volba".