Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 14. kolo MSI je má volba: počátek hodnocení

3.11.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 14. kolo MSI je má volba: počátek hodnocení
Po dobu nadcházejících 5 dní je možné hodnotit wallpapery s tématikou MSI je má volba z naší poslední Výzvy pro talentované. Pro hodnocení (i zobrazení v plné velikosti) je nutné být na Světu hardware přihlášený (boxík v horní části pravého...
Po dobu nadcházejících 5 dní je možné hodnotit wallpapery s tématikou MSI je má volba z naší poslední Výzvy pro talentované. Pro hodnocení (i zobrazení v plné velikosti) je nutné být na Světu hardware přihlášený (boxík v horní části pravého sloupce).

Hodnocení bude možné až do 7.11.2008 (včetně). Cílem je, aby svůj názor vyjádřilo pokud možno co nejvíce lidí, jelikož se jedná o tvůrčí soutěž - zapojte se tedy do našeho snažení o zjištění toho nejlepšího wallpaperu a vyjádřete svůj názor. Jak ohodnocení provést - stačí v galerii kliknout na název wallpaperu, pak přímo nad ním v oranžově podbarveném boxíku zvolit odpovídající ohodnocení a stisknout tlačítko "Hlasovat!".


Wallpapery umístěné v galerii - tématika "MSI je má volba"

Na základě těchto hodnocení ze strany čtenářů se v sobotu (8.11.2008) vytvoří na dobu jednoho týdne anketa, jejíž odpovědi budou zastupovat 10 do té doby nejlépe ohodnocených wallpaperů (bude dostupná i na hlavní stránce fóra).

Na přelomu dní 14.11. a 15.11. její výsledky definitivně rozhodnou o třech nejlepších wallpaperech, které se umístí na magazín SHW všem našim čtenářům volně ke stažení (wallpapery mohou obsahovat decentní podpis autora, který se tak může v případě úspěchu blýsknout a dostat do povědomí) + jejich autoři obdrží odpovídající počet kreditů v rámci našeho odměňovacího systému (3000 kreditů za 1. místo, 1500 kreditů za 2. a 3. místo) a také odpovídající ocenění v rámci našeho diskuzního fóra.

Specialitou tohoto kola je, že autor wallpaperu, jenž se umístí na 1. místě, získá společně s kredity i notebook MSI PR200GX (v ceně cca 20 000,- Kč).