Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 14. kolo MSI je má volba: vyhodnocení

16.11.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 14. kolo MSI je má volba: vyhodnocení
V říjnu bylo možné se zúčastnit 14. kola naší Výzvy pro talentované spočívající v tvorbě wallpaperů s tématikou MSI je má volba. Galerie všech zařazených wallpaperů je k dispozici zde. Od 8.11. do 14.11. (včetně) byla na našem diskuzním...
V říjnu bylo možné se zúčastnit 14. kola naší Výzvy pro talentované spočívající v tvorbě wallpaperů s tématikou MSI je má volba. Galerie všech zařazených wallpaperů je k dispozici zde. Od 8.11. do 14.11. (včetně) byla na našem diskuzním fóru z hlavní stránky dostupná anketa, který z 10 nejlépe hodnocených wallpaperů daného kola se Vám líbí nejvíce.


Výsledný stav hlasování

Původně se ankety o nejlepší wallpaper z finálové desítky zúčastnilo 150 čtenářů. Po kontrole účastníků a odstranění těch, kteří nesplňovali pravidla tohoto kola (buď se jednalo o profily vytvořené až po ohlášení tohoto kola nebo o jeho účastníky), se výsledný počet hlasujících ustálil na 115 (i před korekcí měl wallpaper Impact_MSI01 nejvíce hlasů).

David Huang z českého zastoupení MSI za sebe zvolil jako nejlepší wallpaper PepaPospec_MSI01, díky čemuž jsem mu podle pravidel tohoto kola připočetl 10 hlasů (proto je zobrazen počet 125 hlasujících namísto 115). Tím se tento wallpaper umístil na krásném 2. místě (na 1. místo to bohužel nestačilo). Finálové pořadí je následující:


1. místo: autor Impact





2. místo: autor PepaPospec





3. místo: autor Impact





Tyto 3 nejlepší wallpapery byly umístěny na speciální stránku. Jejich tvůrci obdrží začátkem nového měsíce odpovídající počet kreditů (1. místo: 3000 kreditů, 2. a 3. místo: 1500 kreditů) v rámci našeho odměňovacího systému a také odpovídající ocenění z kategorie "Wallpapery".

Specialitou tohoto kola je, že autor wallpaperu umístěného na 1. místě získá společně s 3000 kredity i notebook MSI PR200GX v hodnotě cca 20 000,- Kč.

Výhercům gratulujeme!


Tento měsíc nové kolo výjimečně neprobíhá, jelikož se pro další kola soutěže připravují zásadní změny, které ji po všech stránkách posunou výše. Pokud vše půjde bez problémů, bude začátkem prosince ohlášeno další kolo již v novém provedení.