Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 15. kolo BSOD: který je nejlepší?

15.6.2009, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 15. kolo BSOD: který je nejlepší?
Výběr nejlepších wallpaperů s tématikou "BSOD" se blíží do finále! Právě teď probíhá 2. kolo hodnocení, v kterém o výběru těch nejlepších rozhodnete vy, čtenáři Světa hardware. Do konce tohoto týdne (neděle 21.6. včetně) je na hlavní stránce...
Výběr nejlepších wallpaperů s tématikou "BSOD" se blíží do finále! Právě teď probíhá 2. kolo hodnocení, v kterém o výběru těch nejlepších rozhodnete vy, čtenáři Světa hardware.

Do konce tohoto týdne (neděle 21.6. včetně) je na hlavní stránce našeho fóra k dispozici anketa obsahující 10 wallpaperů s tématikou "BSOD", které získaly od naší 10členné komise nejvyšší počet bodů v 1. kole hodnocení (jedná se o finále už 15. kola naší soutěže SHWallpaper). Pokud jste v anketě dosud nehlasovali, zobrazí se vám, pokud budete přihlášení, přímo na hlavní stránce fóra v horní části, případně ji naleznete zde.



Každá z 10 možností obsahuje miniaturu a označení wallpaperu (jedná se zároveň o odkazy). Pokud chcete ve vyhodnocení aktuálního kola přispět i svým hlasem, máte příležitost! Hlasovat mohou pouze přihlášení uživatelé. Po odhlasování se už na hlavní stránce anketa zobrazovat nebude, nadále však bude v galerii wallpaperů "BSOD".

Autoři 3 nejlepších wallpaperů získají v rámci našeho odměňovacího systému následující: 1. místo = 3000 kreditů, 2. a 3. místo = 1500 kreditů.

Po ukončení ankety proběhne vyhlášení 3 vítězných wallpaperů. Nechť vyhraje ten nejlepší!