Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 2. kolo sci-fi: vyhodnocení

15.1.2007, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 2. kolo sci-fi: vyhodnocení
Koncem října jsme Vás formou aktuality "Další výzva pro talentované (tématika sci-fi) informovali o druhém kole této tvůrčí soutěže, která spočívala v tvorbě wallpaperů s tématikou sci-fi a jejich následné zařazení do naší galerie, kde je...
Koncem října jsme Vás formou aktuality "Další výzva pro talentované (tématika sci-fi) informovali o druhém kole této tvůrčí soutěže, která spočívala v tvorbě wallpaperů s tématikou sci-fi a jejich následné zařazení do naší galerie, kde je bylo posléze možné hodnotit a komentovat.



20.12.2006 byla na fóru vytvořena anketa s otázkou: "Který z níže uvedených návrhů wallpaperu s tématikou sci-fi se Vám líbí nejvíce?" Hlasovat bylo možné až do konce včerejšího dne (14.1.2007). Výsledné hlasování dopadlo následovně:


Výsledný stav hlasování

Oproti předchozí výzvy pro talentované (wallpapery s HW tématikou) je v tomto případě výsledné hlasování poměrně vyrovnané. Přesto jsme se k prvním 3 místům nakonec dopracovali. Na prvním místě se umístil návrh od uživatele Asson (scifi01), na druhém místě se umístil návrh od uživatele pLc (scifi02) a na třetím místě se umístil návrh od uživatele Bin Ladin (scifi04).

Autor: Asson


Autor: pLc


Autor: Bin Ladin


Tyto 3 nejlepší návrhy byly umístěny na samostatnou stránku. Dále jejich tvůrci obdrželi v rámci diskuzního fóra Světa hardware ocenění z kategorie "Wallpapery" a budou zkontaktováni, aby nám napsali adresu, na kterou jim pošleme tričko s logem Světa hardware (v jim odpovídající velikosti). Budeme se těšit u další tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper s tématikou... jakou byste pro účely dalšího kola uvítali?