Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 3. kolo Windows vs. Linux: který je nejlepší?

14.8.2007, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 3. kolo Windows vs. Linux: který je nejlepší?
V červnu jsme vás formou článku "Soutěž o set bezdrátové klávesnice a myši Microsoft - wallpapery Windows vs. Linux" informovali o tomto již 3. kole naší výzvy pro talentované, která spočívá v tvorbě wallpaperů s určitou tématiku - tentokrát...
V červnu jsme vás formou článku "Soutěž o set bezdrátové klávesnice a myši Microsoft - wallpapery Windows vs. Linux" informovali o tomto již 3. kole naší výzvy pro talentované, která spočívá v tvorbě wallpaperů s určitou tématiku - tentokrát se jednalo o Windows vs. Linux. Wallpapery byly postupně zařazovány do naší galerie, přičemž 1. srpna byl příjem uzavřen a od té doby je bylo možné hodnotit (od 1 do 5 bodů) a komentovat (pro více informací nahlédněte do zmiňovaného článku).



Na přelomu neděle a pondělí (12.8. / 13.8.) byla možnost hodnocení jednotlivých návrhů ukončena a následně byla na fóru vytvořena anketa s otázkou, jaký Wallpaper z doposud 15 nejlépe hodnocených se vám líbí nejvíce (pokud jste doposud v této anketě nehlasovali, zobrazí se vám, pokud budete přihlášení, přímo na hlavní stránce fóra v horní části). Každá z 15 možných odpovědí obsahuje i odkaz na daný návrh. Pokud tedy chcete v této soutěži přispět i svým hlasem, máte příležitost. Hlasovat mohou pouze přihlášení uživatelé.

V anketě bude možné hlasovat až do konce neděle 26.08.2007, kdy bude uzavřena. Posléze proběhne vyhodnocení soutěže (a vyhlášení vítězů). Po odhlasování se už na hlavní stránce anketa zobrazovat nebude, nicméně nadále ji bude možné nalézt v galerii wallpaperů Windows vs. Linux (a sledovat tak případně její průběh).