Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 7. kolo Počítačový virus: poslední den pro účast

31.3.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 7. kolo Počítačový virus: poslední den pro účast
Dnešní den je poslední, kdy je možné se uploadem wallpaperu s motivem Počítačový virus v prostředí našeho diskuzního fóra do podsekce Upload návrhů do aktuální výzvy zúčastnit naší tvůrčí soutěže. Podrobné informace o tomto kole (včetně...
Dnešní den je poslední, kdy je možné se uploadem wallpaperu s motivem Počítačový virus v prostředí našeho diskuzního fóra do podsekce "Upload návrhů do aktuální výzvy" zúčastnit naší tvůrčí soutěže.

Podrobné informace o tomto kole (včetně popisu jak se zúčastnit) naleznete zde. Pokud nejste doposud na SHW registrovaný (což je pro účast nezbytné), můžete tak učinit na této stránce.

Wallpapery je možné zařazovat od konce ledna do konce března 2008, 1. dubna (zítra) už nebude příjem a tedy účast v soutěži možná. Zatím se v odpovídající galerii nachází 15 wallpaperů:


- kliknutím na obrázek se přenesete do galerie Počítačový virus -
(pro zobrazení wallpaperu v plné velikosti je třeba být přihlášený)

Pokud máte tvůrčího nebo soutěživého ducha (nebo obojí), neměla by Vám tato výzva uniknout. Autoři nejlépe ohodnocených wallpaperů obdrží odpovídající množství kreditů (1. místo - 3000 kreditů, 2. a 3. místo - 1500 kreditů), získají v rámci našeho diskuzního fóra odpovídající ocenění a jejich návrhy budou zařazeny (společně s uvedením autora) na samostatnou stránku, jež je přístupná skrze odkaz "Wallpapery" přímo na hlavní stránce magazínu Svět hardware v boxíku "Speciál" v levém sloupci.