Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - spuštěno 6. kolo: Žena a počítač

19.1.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - spuštěno 6. kolo: Žena a počítač
Dnes došlo ke spuštění už 6. kola naší Výzvy pro talentované, tentokrát s tématikou Žena a počítač. Počínaje dnešním dnem je možné se zúčastnit uploadem wallpaperů s odpovídajícím motivem do podsekce Upload návrhů na našem fóru. Podrobné...
Dnes došlo ke spuštění už 6. kola naší Výzvy pro talentované, tentokrát s tématikou Žena a počítač. Počínaje dnešním dnem je možné se zúčastnit uploadem wallpaperů s odpovídajícím motivem do podsekce "Upload návrhů" na našem fóru.

Podrobné informace o aktuálním kole (včetně popisu jak se zúčastnit) naleznete zde (sem také směřujte případné dotazy týkající se tohoto kola). Pokud nejste doposud na SHW registrovaný (a tedy nemůžete psát na fórum), můžete se zaregistrovat na této stránce.

Wallpapery je možné do tohoto kola zařazovat do konce února 2008.

Autor wallpaperu, který se umístí na 1. místě, obdrží 3000 kreditů a autoři wallpaperů, které se umístí na 2. a 3. místě, obdrží po 1500 kreditech v rámci našeho odměňovacího systému. Kredity si může střádat na nějakou hodnotnou cenu, kterou může být třeba flash disk, základní deska, kvalitní počítačová skříň nebo si rovnou jako odměnu zvolit tričko s logem známého výrobce HW komponent (v případě 1. místa si výherce může zvolit rovnou i tričko s logem SHW).

Na našem fóru právě teď probíhá hodnocení předchozího kola s tématikou ATI vs. NVIDIA. Pokud se tedy chcete jeho hodnocení zúčastnit a přispět svým hlasem, navštivte jako přihlášený hlavní stránku našeho diskuzního fóra a v horní části dejte v anketě svůj hlas wallpaperu, který Vás nejvíce zaujme (jejich pojmenování jsou zároveň odkazy).