Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony má inovované řady notebooků VAIO s možností upgrade na Windows 7

9.7.2009, Marek Štelčík, aktualita
Sony má inovované řady notebooků VAIO s možností upgrade na Windows 7
Společnost SONY představuje inovované řady notebooků VAIO na letní sezónu 2009 s možností registrace do upgrade programu pro zaslání nového operačního systému Microsoft Windows 7. Společnost tak prezentovala například řadu Řada TT21 s modelem...
Společnost SONY představuje inovované řady notebooků VAIO na letní sezónu 2009 s možností registrace do upgrade programu pro zaslání nového operačního systému Microsoft Windows 7. Společnost tak prezentovala například řadu Řada TT21 s modelem VGN-TT21XN/B, což je notebook vyrobený z karbonových vláken s LED diodami podsvíceným displejem a výdrží až 9 hodin pro pohodlné cestování. Inovací se dočkala i řada Z41, která obsahuje 13,1“ notebooky nabízející displej X-black LCD s LED podsvícením, zvýšenou odolností proti poškrábání a vysokým rozlišením. O něco větší je řada SR49, která nabízí 13,3“ notebooky. Výše zmíněné notebooky jsou určeny především pro podnikatele na cestách. Pro ty, kteří touží i po zajímavém vzhledu společnost nabízí řady CS31 a NS 31 obsahující společně až osm inovovaných modelů.



Nabídku zakončuje várka určená především pro domácí multimediální použití. Tyto modely se vyznačují často HDMI rozhraním, DLNA technologií, dvoulampovým podsvícením displeje a Blu-ray vypalovací/combo mechanikou. Využít tak můžete řadu FW41 obsahující 16,4“ notebooky s Full HD displejem pro skladování dat a již zmíněné multimediální použití. Vlajkovou lodí VAIO notebooků je pak řada AW31 s modelem VGN-AW31S/B. Počínaje koncem června společnost Sony odstartovala dobrovolný registrační program pro upgrade současného OS na systém Windows 7. Uživatel, který si nově zakoupí notebook, má možnost registrovat požadavek na obdržení tohoto operačního systému jakmile bude uveden na trh.

Zdroj: TZ Sony